brojni gosti

Mejaši predstavili novi spot, podršku im dale i seksi Nives Celzijus te Lidija Bačić

MEJAŠI
Foto: PR FOTO
1/4
19.03.2015.
u 18:18

Na predstavljanju spota pojavile su se mnoge osobe iz svijeta glazbe: Nives Celzijus, Lidija Bačić, Kumovi, Denis Dumančić, Fayo, Branimir Mihaljević, Joy te predstavnici medija

Mejaši, popularni tamburaši u starkama, danas su u 12 sati u zagrebačkom restoranu "Gladne oči" predstavili novi spot i singl "Kako da te zaboravim". Na predstavljanju spota pojavile su se brojne osobe iz svijeta glazbe: Nives Celzijus, Lidija Bačić, Kumovi, Denis Dumančić, Fayo, Branimir Mihaljević, Joy te predstavnici medija.

Pjesma je napravljena u suradnji sa stalnim autorskim timom Mejaša koji čine Denis Dumančić (glazba i aranžman), Fayo (tekst) i Branimir Mihaljević (aranžman i produkcija). – Nakon nekoliko veselih pjesama brzog tempa, odlučili smo se na jednu sporiju, ljubavnu baladu. Mislim da će se pjesma brzo uvući pod kožu našim brojnim fanovima, ali i onima koji će to tek postati – izjavio je Nikola Bosilj.

Odličan spot potpisuje još jedan njihov stalni suradnik, Filip Dizdar. – Ovog puta mi nismo bili u prvom planu u spotu, već dvoje nesretno zaljubljenih protagonista, ali i neki stalni glumci koji se nalaze u više naših spotova. Filip je napravio super videospot – rekao je Edo Drakulić.

Spot je prikazan danas u 12 sati na CMC televiziji, a pjesma je premijerno emitirana sinoć u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju.

>>U Čakovcu nastupaju popularni Mejaši, a u Varaždinu možete uklizati u Novu godinu

>>Mejaši i Andrea Šušnjara: Mi smo dobitna kombinacija

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije