Prve fotke

Melania se nakon 25 dana izbivanja pojavila u javnosti!

Melania Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
Autori: Hina, Vecernji list
05.06.2018.
u 11:10

Melania Trump jučer je sa suprugom Donaldom Trumpom organizirala primanje u čast američkih vojnika koji su poginuli u borbama i fotografije s primanja objavila je na svojem profilu naTwitteru

Nakon 25 dana izbivanja prva dama Amerike konačno se pojavila u javnosti, točnije sama je objavila fotografije iz Bijele kuće. 

Naime, Melania Trump jučer je sa suprugom Donaldom Trumpom organizirala  primanje u čast američkih vojnika koji su poginuli u borbama. Primanje je bilo zatvoreno za medije, a prve fotografije objavila je prva dama i možda je tako htjela stati na kraj tračevima kako je operacija bubrega bila samo paravan za estetsku operaciju kojoj se podvrgnula. 

 

 

U priopćenju izdanom tim povodom navela je da joj je čast primiti u Bijeloj kući obitelji poginulih i odati priznanje njihovoj žrtvi. Na ovu svečanost novinari nisu bili pozvani, a objavljena je samo službena fotografija.

"Svima onima koji su izgubili svoje voljene u službi naše domovine, naša nacija suosjeća s vama", navela je Melania u priopćenju iz njezina ureda. "To je svečani podsjetnik da smo mi, američki narod, sposobni živjeti slobodno kako i živimo zahvaljujući nesebičnoj žrtvi naših muškaraca i žena u vojnim odorama", dodaje se.

Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija

Četrdesetosmogodišnja Prva dama 14. svibnja bila je podvrgnuta operaciji bubrega, a pet dana poslije izišla je iz bolnice. Njezin dugotrajan izostanak iz javnosti izazvao je spekulacije o tome da je oporavak bio teži nego što se to priznaje, da je možda imala plastičnu operaciju ili čak da je napustila Bijelu kuću. U odvojenom priopćenju njezine glasnogovornice navodi se prijekor koji je Melania uputila na adresu medija zbog tih spekulacija.

"Gospođa Trump uvijek je bila jaka i neovisna žena koja je svoju obitelj i svoje zdravlje stavila ispred svega drugoga i to se neće promijeniti zbog tiska", navela je glasnogovornica, a objavio CNN.

"Ona je uvjerena u ono što radi, kao i u svoju ulogu i zna da je sve ostalo nagađanje i glupost", dodaje se.

Melania Trump nije, međutim, pratila tijekom vikenda svoga supruga u predsjedničku rezidenciju u Camp Davidu. Također neće sudjelovati na summitu G7 u Kanadi krajem tjedna niti će se pridružiti predsjedniku prilikom njegova summita sa sjevernokorejskim čelnikom Kimom Jongom Unom 12. lipnja u Singapuru, dodala je glasnogovornica.

Melania Trump
1/16

Komentara 8

Avatar rubinet
rubinet
12:49 05.06.2018.

evo malo za Slovenku:Na današnji dan 5.lipnja 1848. prvi put izvješena predivna hrvatska zastava..crven-bijeli-plavi...to se zbilo pri ustoličenju baruna Josipa Jelačića za bana Trojedinog Kraljevstva Hrvatske, Slavonije i Dalmacije.

Avatar kesizubac
kesizubac
12:23 05.06.2018.

Vi Srbi ste poznati je...i,...... bar se hvalite......., da vam vjerujemo?......, hm,...... hvalili ste se vi i svojim junaštvom.......

Avatar Tito Svetinja
Tito Svetinja
11:56 05.06.2018.

Bila je u Beogradu na prangijanju.Kao i mnoge.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije