NAKON RAZVODA

Melina odbacila prezime Džinović, evo kako se bivša žena popularnog pjevača sada preziva

Proslava prvog rođendana sina Veljka i Bogdane Ražnatović
Foto: Antonio Ahel/ATAIMages/PIXSELL
1/12
19.08.2024.
u 13:00

Haris i Melina zajedno su proveli više od 20 godina, od čega 12 u braku. Njihov razvod šokirao je regiju, a drama se dodatno rasplamsala nakon javnih istupa bosanskohercegovačkog pjevača. Kako izvještavaju srpski mediji, on i njegova bivša supruga više ne dijele isto prezime.

Razvod bosanskohercegovačkog folk pjevača Harisa Džinovića (72) i 30 godina mlađe dizajnerice Meline nakon 12 godina braka sve je uhvatio nespremne, a o njihovom krahu pisalo se mjesecima. Naime, Haris je u nekoliko navrata otvoreno govorio o razlazu od bivše supruge, s kojom ima dvoje djece - sina Kana i kćer Đinu. Oni su s ocem nastavili živjeti u raskošnoj vili na Senjaku, dok je Melina obiteljski dom napustila još prije godinu dana. No kuća nije jedino što je 42-godišnja plavuša napustila.

Kako izvještava srpski Blic, Melina je nakon razvoda od Harisa odbacila prezime Džinović i vratila svoje djevojačko - Galić. Na taj način dizajnerica je prekinula još jednu povezanost s bivšim suprugom, o kojem je nekad pričala samo pozitivno: - I dalje mi je najdraže što sam supruga Harisa Džinovića iz više razloga. Upravo je on taj koji je omogućio da moj brend bude tu gdje je sada. S obzirom na to da sam brzopleta prilikom donošenja poslovnih odluka i nemam životno iskustvo koje Haris posjeduje, skoro sve moje poslovne odluke donio je, na moju veliku sreću, upravo on - poručila je tada. 

GALERIJA: FOTO Veličanstveni prizori iz Dugopolja! Marko Perković Thompson bacio publiku u trans

Proslava prvog rođendana sina Veljka i Bogdane Ražnatović
1/83

Podsjetimo, nedavno je otkriveno i gdje Melina živi. Srpski Blic piše kako je Melina poslije odlaska iz raskošne kuće na Senjaku, neko vrijeme živjela u jednom hotelu u Beogradu. Upravo je ondje jednom prilikom uhvatila, kako kažu, ekipa "Paparazzo lova", a dok je sve vrijeme djelovala poprilično neraspoloženo.

VEZANI ČLANCI:

Nekoliko tjedana kasnije, modna kreatorica snimljena je u Novom Beogradu, gdje navodno živi u jednoj tamošnjoj zgradi, piše također Blic. Melinu su tada pratili u stopu te otkrili kako je u tom stanu posjećuje kćer Đina, s kojom je kasnije otišla i do centra grada. Potom je svoju nasljednicu ostavila na jednoj adresi i kasnije se uputila kod frizera. Melina se, među ostalim, skriva od javnosti, a svoj razvod još uvijek nije prokomentirala. 

Međutim, oglasio se njezin bivši suprug Haris, koji tvrdi kako je spreman za novu ljubav nakon 22 godine braka s Melinom. - Ja sam sada slobodan muškarac. Emotivno dostupan, a na mene ostavljaju dojam lijepe i pametne žene, nema ih previše! Mora biti normalna. Mora imati savjest, da ima toleranciju, da bude radna. Ljubav može biti i dodir ruke, i kad se završi u krevetu... Žene moraju imati stav! Svi ljudi bi trebali imati stav - kazao je za srpsku televiziju "Prva".

VIDEO: Drama na koncertu Jelene Rozge! Dogodilo joj se ono najgore, a obožavatelji su je brzo spasili

Komentara 2

CR
crocro
15:15 19.08.2024.

Njihov razvod šokirao "region"?????, Eto, mene nije to šokiralo jer uopće ne znam tko su oni, ne mogu pratiti dobro zapad ako bi morao pratiti neku državu "S ovih prostora". "Događaje u državi "S ovih prostora" ili "regiona", uopće ne pratim, a kamoli da bi se zbog nekih vijesti iz te "dvije države", šokirao.

SK
skupiduša
22:49 19.08.2024.

Koga briga koje prezime ima. Baš je to neka vijest!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije