UŽIVAJU ZAJEDNO

FOTO Bivša supruga Marija Mamića u društvu NBA zvijezde proslavila svoj 40. rođendan

Foto: Instagram
1/11
19.08.2024.
u 11:00

Tia, koja se prošle godine razvela od Marija Mamića nakon šest godina braka, posljednjih je mjeseci u Americi, a sve je iznenadila kad je za Novu godinu objavila prvu fotografiju s Kennyjem. Zajedno su išli na Super Bowl, a pozirali su zagrljeni. Tia je nakon razvoda na Instagramu promijenila prezime, odnosno maknula Mamić i vratila svoje djevojačko.

Tia Jurčić, koju domaća javnost prepoznaju po braku sa sinom Zdravka Mamića - Mariom Mamićem, posljednjih je mjeseci nerazdvojna s bivšim NBA košarkašem i komentatorom Kennyjem Smithom. Tome u prilog ide i nova fotografija na kojoj par pozira ispred bazena uz ukrasne balone na kojima piše 'Sretan rođendan'.

Naime, Tia je ranije na Instagramu objavila video kojim je najavila proslavu svog 40. rođendana, a izgleda kako ga je provela u društvu svog dragog. U komentarima na najnoviju objavu redale su se čestitke slavljenici: "Prekrasna! Sretan rođendan", "Sretan rođendan kraljice! Preslatka slika", "Predivan par! Sretan rođendan ovoj nevjerojatnoj dami", "Sretan rođendan prelijepa! Dobrodošla u nevjerojatan klub 40, najbolji period do sad" - pisali su prijatelji i pratitelji, a fotografiju možete pogledati na poveznici ispod.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tia Jurcic (@tia.jurcic)

Podsjetimo, na društvenoj mreži Instagram nedavno je osvanula fotografija na kojoj par pozira dok Tia drži dijete. - Josiah s tetkom Kennyjem i tetom Tijom - napisala je Maiden Dawkins, supruga Williama Joseph Dawkinsa, glavnog trenera JET Academy.

VEZANI ČLANCI:

Tia, koja se prošle godine razvela od Marija Mamića nakon šest godina braka, posljednjih je mjeseci u Americi, a sve je iznenadila kad je za Novu godinu objavila prvu fotografiju s Kennyjem. Zajedno su išli na Super Bowl, a pozirali su zagrljeni. Tia je nakon razvoda na Instagramu promijenila prezime, odnosno maknula Mamić i vratila svoje djevojačko.

- Bitno mi je samo da je sretna. Ja sam uvijek tu da pomognem kad treba, to je moja uloga. Meni zasad, sva sreća, pomoć drugih nije trebala - izjavio je Tijin otac Ljubo Jurčić o vezi s bivšom NBA zvijezdom u intervjuu za 24sata. Tom prilikom otkrio je i da su njegova kćer i bivši suprug ostali u korektnim odnosima: - Zajedno su odlučili i sve su se dogovorili. Oni su odrasli ljudi i nema problema - rekao je.

GALERIJA: FOTO Pogledajte spektakl na Hipodromu: Ed Sheeran oduševio 70.000 obožavatelja

1/23

Kenneth Smith, zvani 'The Jet', američki je sportski komentator i bivši profesionalni košarkaš. Igrao je u NBA od 1987. do 1997. kao član Sacramento Kingsa, Atlanta Hawksa, Houston Rocketsa, Detroit Pistonsa, Orlando Magica i Denver Nuggetsa. Smith se dva puta ženio. Ima dvoje djece iz prvog braka, R&B pjevačicu Kaylu i K.J.-a, košarkaša koji je igrao za Sveučilište Sjeverne Karoline, a danas je košarkaški analitičar na web stranici On3.com.

Nakon što se razveo od prve supruge, Smith je 2004. godine na dobrotvornoj priredbi upoznao englesku manekenku Gwendolyn Osborne. Vjenčali su se 8. rujna 2006. te imaju dvoje djece, a on svojim djetetom smatra i dijete koje je ona dobila u prethodnoj vezi. Razveli su se 2018. godine.

VIDEO: Drama na koncertu Jelene Rozge! Dogodilo joj se ono najgore, a obožavatelji su je brzo spasili

Ključne riječi

Komentara 5

ME
MehutoGonzales
11:47 19.08.2024.

Crno joj se piše.

BI
billynik
11:48 19.08.2024.

Kome ovo treba. Obadvoje su pozpuno nevazni.

PO
Poletarac101
14:39 19.08.2024.

Zvjezda kolko hočeš na nebu,sam treba pogledat nekad i prema gore...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije