konačno priznala

Mena Suvari: Svi moji bivši me mrze, a od braka odustajem

mena suvari
reutrs
25.04.2012.
u 13:27

Glumica se trenutačno razvodi od Simonea Sestita za kojeg se udala prije dvije godine. Tvrdi da je sama i sretna

Glumica Mena Suvari (33)  trenutačno promovira treći nastavak hit-komedije 'Američka pita' u kojoj glumi, a pritom se prisjetila svojih srednjoškolskih dana i ljubavnih početaka.

– Ne volim se vraćati u prošlost, ja sam djevojka koja gura naprijed i ne osvrće se – kaže Mena dodavši da s bivšim dečkima nikad nije ostajala u dobrim odnosima.

– Mislim da me svi moji bivši mrze. No nikad se nisam kajala što sam bila u ljubavnim vezama koje su u konačnici propale, tvrdi 33-godišnja glumica koja se proslavila ulogom 'Vrtlog života'. Mena se trenutačno razvodi od Simona Sestita za koga se udala prije dvije godine. Tvrdi da je sama i sretna.

– Trenutačno sam u procesu rastave, a novi brak nije mi ni na kraju pameti. Mislim da to nije za mene, objasnila je Suvari.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije