BILO JE TEŠKO

Meri iz 'Masterchefa' iskreno o financijskim problemima: Prije dvije godine nismo imali za papar

Foto: Meri Goldašić/Instagram
1/8
04.10.2024.
u 11:20

Objasnila je i kako su se od tada stvari promijenile i kaže kako svojim sinovima uvijek voli priuštiti poklone koji su u obliku iskustva, pa je tako bilo i kada ih je ove godine odvela na zanimljivo putovanje

Bivša natjecateljica showa "Masterchef" i influencerica Meri Goldašić na 'Beep Up' konferenciji pod geslom 'Bez brige – poduzetnički je griješiti' pričala je o tome kako je prije dvije godina imala financijskih problema te je morala dobro vagati na što će potrošiti novac kada dođe u trgovinu. -  Prije dvije godine nismo imali za papar. To nije emotivan govor, to ti sad govorim da shvatiš da moje dijete od devet godina razumije što znači kad mama ne radi, kad mama nema novaca. Stvarno nismo imali, išli smo u dućan, mali je tražio krafnu, nije krafna ušla u kalkulaciju i eto, morali smo kupiti meso umjesto krafne i to je tako - ispričala je iskreno Meri. Objasnila je i kako su se od tada stvari promijenile i kaže kako svojim sinovima uvijek voli priuštiti poklone koji su u obliku iskustva, pa je tako bilo i kada ih je ove godine odvela na zanimljivo putovanje.

- Danas evo, Aleksandar je bio izvan škole i Rio izvan vrtića zato što smo išli na Zanzibar. To su stvari za koje ja njima objasnim da ću im moći priuštiti ne poklone, nego iskustva koje ja kao dijete nisam imala, a želim da oni imaju. - rekla je Meri.  Meri je nedavno napravila i veliku transformaciju te skinula čak 20 kilograma. - Evo što jedem u danu kao osoba koja je skinula 20 kilograma u posljednjih sedam mjeseci - započela je novi video na Instagramu i svojim pratiteljima dala savjete kako da i oni idu njezinim putem. 

VEZANI ČLANCI

- Ja ne jedem meso, a dnevno trebam unijeti 140 grama proteina, tako da ako ne jedete meso evo vam mojih korisnih savjeta. Ujutro popijem ovaj 'power shake' u kojem je čak 70 grama proteina, u pitanju je biljni protein, a možete koristiti i biljno mlijeko s proteinima pa vam je to odmah tri u jedan prava ubojica. To uvijek jedem na putu dok djecu razvozim u školu. Poslije kave idem u teretanu, a poslije godišnjeg odmora ovo mi je drugi dan u teretani. Dosta sam slaba jer nisam puno proteina unijela, no došao je i taj rujan pa se vraćam u svoju staru i normalnu rutinu. Za ručak sam pojela dosta proteina pa da se toga riješim. Za 'snack', odnosno među obrok pojela sam proteinsku čokoladicu. Za večeru sam pojela tortilju u koju sam stavila senf, dva jaja, gauda sir, rajčice iz svekrvinog vrta, a pojela sam i malo zrnatog sira - kazala je u videu te dodala za kraj: - Ako se pitate zašto unosim toliko proteina, to je zato što su mi mišići u katastrofalnom stanju, slabi su, a ja ću dati sve od sebe da to sve vratim na svoje mjesto - zaključila je Meri Goldašić, inače jedna od najpoznatijih i najistaknutijih natjecateljica kulinarskog showa MasterChef. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije