Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sve zanima

Meri iz MasterChefa otkrila gdje odlazi hrana koju kandidati skuhaju: 'Vjerojatno mislite da bacaju kile mesa'

Foto: Nova TV
1/5
22.11.2023.
u 07:45

Na TikToku, ali i Instagramu, često odgovara na pitanja pratitelja, a sada je htjela odgovoriti na pitanja o hrani

Influencerica Meri Goldašić poznata je po svojoj aktivnosti na TikToku gdje je prati više od 100 tisuća ljudi, a na toj društvenoj mreži, osim smiješnog sadržaja, objavljuje i videe u kojima kuha. Na TikToku, ali i Instagramu, često odgovara na pitanja pratitelja, a sada je htjela odgovoriti na pitanja o hrani jer je vidjela mnogo komentara s predrasudama o postupanju s hranom. Otkrila je tako gdje završi hrana koja ostane. 

''Iako ste mislili da se to baca jer je to televizija, vjerojatno mislite da oni bacaju kile i kile mesa i ribe na dnevnoj bazi, ali ja vam moram reći da to ide na dvije strane'', rekla je na početku pa nastavila:

VEZANI ČLANCI

''Dakle, imamo kantinu na Novoj TV gdje se kuha ručak za natjecatelje i ljude koji rade na MasterChefu i jedan dio hrane ide tu, a drugi dio namirnica ide u vilu. Sve što ne iskoristimo, pojedemo u slobodno vrijeme. Imali smo smočnicu i hladnjake u vili i to smo pojeli. Štoviše, ne da nismo smjeli bacati nego smo morali i odvajati tu hranu tako da smo stvarno morali paziti što radimo s njom, ali najvažnije je da se hrana ne baca!'' naglasila je nekoliko puta.

@merigoldasic Replying to @moodykids1 ♬ original sound - Meri Goldašić

Meri je u showu osvojila simpatije šire domaće javnosti, a nakon odlaska iz showa posvetila se radu na sebi te se okrenula zdravijem načinu života.

Nedavno se pohvalila svojom transformacijom. U statusu ispod fotografije iz teretane koju je objavila napisala je kako je ponosna na samu sebe.

1/8

"Stanje tijela odraz je nas samih i naših stvarnih osjećaja. Ponosna sam na sebe, ne samo zbog mršavljenja već zbog toga što sam bila sigurna u sebe tada kao i sada. Kao netko tko se u samoći prežderavao kao da sutra ne postoji, a u društvu uvijek najveći klaun, garantiram da je trenutak kad pošalješ sve u k..., gurneš prst u uho, posvetiš se sebi, uvedeš zdrave rutine i odeš na terapije, to je zaista najvrjednija stvar koju možeš napraviti za sebe i svoju obitelj", napisala je. 

U ovaj show se, otkrila je u jednom razgovoru, prijavila jer obožava kuhati, a podijelila je i neke detalje o svom životu te je otkrila da je zbog teške financijske situacije u kojoj se našla jednom prilikom čak prala i toalete na gradilištu. ''U MasterChef sam se odlučila prijaviti jer obožavam kuhati, mislim da ne znam koliko bih voljela znati, a gdje ćeš bolje naučiti nego pod pritiskom, pred očima nacije. Uvijek sam voljela isprobavati nove stvari i ovo je definitivno bilo na mojoj listi želja'', rekla je za Dnevnik.hr

VIDEO Severina prepričala neugodan razgovor s poznatom gospođom: 'Tko ti je kriv, sama si ga birala'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije