prepričala iskustvo

Meri iz 'MasterChefa' upozorila pratitelje: 'Služe sirove burgere i kobasice, a ne odgovaraju na žalbu'

Foto: instagram
1/11
09.07.2024.
u 15:30

"Služe sirove burgere, tostove koji nisu zagrijani, sirove kobasice u hot dogu, i nakon dva maila i telefonskog poziva, ne odgovaraju na žalbu. Naravno, išli smo s djecom i naravno, plaćaš čim dobiješ narudžbu, pa ne stigneš ni vidjeti je li sve okej. Mene potrošenih 80 eura neće ubiti, ali možda netko drugi ne želi baciti lovu u vjetar, jer nije malo novca", istaknula je Meri.

Domaća influencerica i bivša sudionica prošlogodišnje sezone omiljenog kulinarskog showa "MasterChef" Meri Goldašić prije nekoliko je dana otkrila da će većinu ljeta provesti u rodnom Šibeniku, a potom se javila nekoliko puta. Osim što je pokazala kako se provodi, s pratiteljima je podijelila i upozorenje. "Ako želite na brzu dijetu, skoknite u ovaj restoran", započela je Meri uz fotku burgera pa prepričala svoje iskustvo.

"Služe sirove burgere, tostove koji nisu zagrijani, sirove kobasice u hot dogu, i nakon dva maila i telefonskog poziva, ne odgovaraju na žalbu. Naravno, išli smo s djecom i naravno, plaćaš čim dobiješ narudžbu, pa ne stigneš ni vidjeti je li sve okej. Mene potrošenih 80 eura neće ubiti, ali možda netko drugi ne želi baciti lovu u vjetar, jer nije malo novca", istaknula je.

 

Foto: Instagram screenshot

 

"Nema veze s konobarima, ljudi samo rade svoj posao i ispali su više nego korektni, i sami su rekli "nemojte to jesti". Samo nemaju ovlast da ljudima vrate novac, što apsolutno nije njihova krivica. Nemam naviku da ovakve objave pišem, ali ovdje se netko može ozbiljno otrovati", zaključila je Meri. 

Podsjetimo, Meri se prije nekoliko dana javila s plaže iz Šibenika i podijelila savjet vezano uz nedoumice vezane uz tijelo. Meri je otkrila kako izgleda figura za odlazak na plažu o čemu mnogi pričaju te nameću svoja viđenja s čime se Meri ne slaže. "Došla sam ti ovdje reći da je najbolji summer body, ono tijelo koje već imaš", istaknula je Meri uz snimku u badiću. "Strije i celulit su normalna pojava i zato uživaj u druženju i obitelji, sve će doći na svoje", rekla je uz snimke s plaže u plavom bikiniju. "Naravno da je pozitivno, da radiš na svom zdravlju i općem fizičkom dobrom stanju, ali ako si usred procesa, ne nerviraj se, jer ništa ne dolazi preko noći", poručila je dodatno u opisu. 

 

GALERIJA Bio je jedan od najpopularnijih voditelj: Evo gdje je, što radi i kako danas izgleda Siniša Cmrk

1/17

 

Inače, Meri je često na svojim društvenim mrežama govorila o procesu mršavljenja kroz koji je prošla te dijelila fotografije. "Volim ovakve realne stvari. Realnu promjenu na pravom tijelu, a ne editiranja i uvlačenje trbuha", napisala je uz najnoviju objavu na svom Instagram profilu. "Good job ženo. Samo nastavi i hvala ti što nas motiviraš uz realne stvari!!!", ohrabrila je samu sebe Meri pokraj snimke na kojoj prikazuje svoj izgled s 88 kg, pa kasnije sa 74 kg, iz teretane. 

 

 

Dodajmo i da je krajem svibnja otkrila da je bila na egzotičnim Maldivima. Tamo su joj društvo pravili njezini kolege, još jedna hrvatska influencerica Nika Ilčić i tiktoker Niko Čuturić. Ova 30-godišnjakinja tada je objavila nekoliko selfija, fotografije u kupaćem kostimu s otoka Meeru, no fanove je posebno zaintrigirao video u kojem Goldašić pliva s morskim psima. "Ja sam danas pobijedila, ne svoje strahove, nego strahove koje ima doslovno svatko od nas. Mislim da će svi koji me poznaju privatno past na dupe da se ova pi*kica usudila na takve stvari", objavila je na Instagram priči dojmove nakon nesvakidašnjeg podviga influencerica.

 

VIDEO HRT-ova analitičarka razbjesnila muške hejtere: 'Žena komentira nogomet?! Ostavi se ćorava posla'

Komentara 2

Avatar korisničko_ime
korisničko_ime
15:59 09.07.2024.

ime restorana?

Avatar rubinet
rubinet
16:22 09.07.2024.

A o kojoj je gostionici riječ? Gdje? ( U skladu s novinarskim pravilom: Tko?Što? Kad? Gdje? Zašto? Kako?)

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije