Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG SITUACIJE U OBITELJI MIA BEGOVIĆ PLAKALA U IN MAGAZINU

Mia Begović: Potpuno sam na Dikanovoj strani, volio je Enu

Mia Begović
02.12.2009.
u 19:13

- Sve što mogu reći na Vlatkine izjave o tome kako sam Lanu rijetko viđala jest da joj nikada ne bih poželjela da jednog dana mora plaćati ručkove i večere da može vidjeti nećakinju – rekla je glumica.

U intervjuu za In magazin Nove TV u kojem ju je u srijedu ugostila Mirna Berend, Mia Begović otvorila je dušu te otkrila kako je, bez obzira na sve razmirice, potpuno na strani Josipa Radeljaka, oca svoje nećakinje Lane. Vlatki Pokos je poručila kako “navija za to da ostavi njezinu obitelj na miru”, a na spomen male Lane je i zaplakala.

- Sve što mogu reći na Vlatkine izjave o tome kako sam Lanu rijetko viđala jest da joj nikada ne bih poželjela da jednog dana mora plaćati ručkove i večere da može vidjeti nećakinju – rekla je glumica i dodala kao je Lana čudo od djeteta te da razumije da su se kod Vlatke, dok je bila u braku s Dikanom, javili majčinski osjećaji.

- Mobing se vrši nad Lanom, mojom kćeri, nada mnom i mojom pokojnom sestrom. I ja sad na neki način vršim mobing nad svojom devetgodišnjom nećakinjom pričajući ovdje o njoj – komentirala je ponašanje Vlatke Pokos, ali i neprestano zanimanje medija za njezinu obitelj. Priznala je i kako nije sigurna je li, kao njezina teta, učinila sve što je mogla da zašititi malu Lanu.

- Molim sve medije da Lanu ostave na miru, da nam pomognu da ostane u ovoj zemlji jer da je ona moja dijete, ja bih je poslala u inozemstvo – rekla je glumica koja nije propustila kazati i kako potpuno stoji iza svoje kćeri Maje Lene koju je opisala kao normalnu i još uvijek zaigranu 18-godišnjakinju te odlikašicu u školi.

Na pitanje Mirne Berend vjeruje li da je Vlatka zaista zlostavljala njezinu nećakinju odgovorila je samo da je Lana istinoljubiva djevojčica te da će Vlatka morati sama sebi položiti račune i možda se jednog dana ispričati Lani.

Mia se osvrnula i na svoga bivšeg šogora rekavši kako je u cijeloj sapunici Dikan-Dolores-Vlatka potpuno na Dikanovoj strani te da zna kako on čini sve što misli da je najbolje za njegovu kćer.

- Dikan je volio Enu i ona je voljela njega. Njezinom smrću je doživio strašnu tragediju i nosio se s time kako je najbolje znao – rekla je Mia Begović.

Komentara 7

SM
smjeskoh
19:54 02.12.2009.

Za poludjeti su iskrene njene glumačke suze.

OB
-obrisani-
20:09 02.12.2009.

Kako je nježna i iskrena Mia Begović i kako je suptilan gospodin Dikan da spava sa ženom ranga njegove unuke..Sami nježni i iskreni ljudi koji se ne bave problemima koliko košta hrana, struja i odječa..

RI
riječanka
20:16 02.12.2009.

glumica za Oskara

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije