Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TV SHOW

Mia Begović rasplakala se zbog Lane Radeljak

Mia Begović
01.12.2009.
u 16:43

Glumica i sestra pokojne Ene Begović progovorila je o Vlatkinu navodnom zlostavljanju Lane i priznala da je kćer svoje sestre trebala bolje zaštititi.

Nakon što su već svi podijelili svoje mišljenje u trokutu Dikan-Dolores-Vlatka, oglasila se i Mia Begović, teta Dikanove kćeri Lane Radeljak. Miju je ugostila Mirna Berend u IN Magazinu, u kojem je voditeljica Nove TV pokušala doznati obiteljsku situaciju iznutra. Mia se odlučila na istup u javnosti zato što se zajedno sa svojom kćeri Majom Lenom Lopatny posljednjih dana našla na udaru neugodnih komentara Vlatke Pokos.

Mia je rekla kako progovara uime pokojne sestre koja se ne može braniti. Na spomen male Lane Mia nije mogla suspregnuti suze zato što je ona, kako kaže, “dio Ene za sve nas”. Mia je među ostalim odgovorila na pitanja je li Vlatka Pokos uistinu zlostavljala Lanu, smatra li da treba odgovarati za svoje postupke te je li sama učinila dovoljno da zaštiti nećakinju. Iako se smatra dijelom odgovornom, za trenutačnu će situaciju okriviti medije koji im “ne daju Enu oplakati ni Lanu odgojiti”.

Komentara 5

CV
cvijece
21:05 02.12.2009.

Druga žena je rijetko dobro primljena u obitelj,to je činjenica,no jedino što je važno jest da mala djevojčica odraste u zdravo i pametno stvorenje,odrasli će se već nekako snaći.

GA
gabrijelakunstler
11:47 02.12.2009.

Vecernjak je dobio zabranu od Dikana da dozvoli citateljimaostavljanje komentara. Ovo je najnoviji eksces diktatora koji je sebi nasao ravnu. Dolores naravno nema diplomu akademije sto je jsno iz njenog ponasanja ali je diplomirala najstariji zanat na svjetu i mota matorce oko prstenjaka. Idelna prilika da nakom par godina nadje novog 66+ koji lezi na lovi pa da si osigura mirovinu. Da milsi gornjim hemisferama umjesto donjim Dikan bi sve trebao prepisati Lani jos pre braka tako da ostavi ovu da bude sa njim iz \"ljubavi\". Smokvica na ziletu.

GA
gabrijelakunstler
17:00 01.12.2009.

Sto sve zene rade za novac da je stvarno sramotno za zenski rod. Beba Loncar je napustila Dikana i u intervjuu u Srbiji rekla da je izuzetno egoisticna, sebicna i teska osoba, da je pobjegla od njega i da joj poput Vlatki nije htio dati njen nakit i jos neke stvari a da joj je stalno prijetio pa nije ni imala zelje da se sa nime vise preganja te da ne zeli da zna bilo sto o njemu. Ena je mrtva jer je Leo kriv, a tko zna sto jos tu sve ima. Mia je bila ljuta jer je skontala da nesto tu smrdi a sada je i njoj ponestalo novca pa se zaplakala. Sodoma i gomora. Mediji krivi a Dikan ih placa. Interesantno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije