uzela gitaru u ruke

Mia Dimšić par dana prije nastupa na Eurosongu ovime je oduševila slučajne prolaznike u Torinu

Foto: Instagram screenshot
1/18
09.05.2022.
u 09:39

Ne želim da ovo ikad završi - poručila je uz video cijelog događaja koji je objavila na Instagramu.

Ovogodišnja Hrvatska eurovizijska predstavnica Mia Dimšić(29) jučer je privlačila pažnju na ulicama Torina. Mia je zasvirala i zapjevala na jednoj ulici te oduševila prolaznike. Dimšić je uzela gitaru u ruke i zapjevala Adelein veliki hit 'Someone Like You'.

Oko nje se okupilo mnoštvo prolaznika, a mnogi su neočekivan prizor i snimili. Pjevačica se ovim videom pohvalila i na svom Instagram profilu, a objavila je i još nekoliko fotografija od toga dana. U opisu je otkrila da je zapjevala na poziv predstavnika Švicarske Mariusa Beare.

- Ne želim da ovo ikad završi - poručila je, a Švicarac joj se zahvalio na sudjelovanju te istaknuo da je bilo zabavno. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mia (@miadimsic)

Podsjetimo, Mia na Eurosongu nastupa u prvoj polufinalnoj večer, koje je na rasporedu sutra. Osječanka će zapjevati pjesmu 'Guilty Pleasure' s kojom je pobijedila na Dori, a kako je nedavno otkrila nastupit će u rozoj haljini s nekoliko crvenih detalja.

Dodajmo da se pjevačica već neko vrijeme nalazi u Italiji gdje se priprema za nastup. Mia je tijekom priprema pokazala kako će izgledati njezin nastup, odnosno koje su izmjene. Za razliku od Dore, na pozornici s njom su i plesači Rebecca Krajnović, Roman Vrančić i Danon Vrlić, a sudeći po viđenom, Dimšić će posljednji stih pjesme otpjevati na hrvatskom.

VIDEO Amber Heard, bivša supruga Johnnyja Deppa, progovorila na suđenju: 'Pio je, drogirao se i tukao me!'

 

 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DM
drazen.muhvic
10:03 09.05.2022.

I? Jel prikupila štogod para u šeširić na podu?

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:49 09.05.2022.

Završit će sutra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije