Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IZ DUBAIJA

Mia Kovačić raspitivala se tko je šarmantni šeik na večeri mode

biondić (1)
Foto: Tomislav Miletić/Pixsell
1/3
08.09.2012.
u 09:15

S obzirom na to da je bio dogovor s tjelohraniteljem da mi se nitko, a pogotovo novinari ne smiju približiti da me ne bi otkrili, sve je ostalo na promatranju.

Za razliku od prethodne dvije priče kad se šeik vozio u slavnoj crvenoj škodi fabiji, ovaj put na promociju nove kolekcije haljina “S-dress” Lane Biondić u Herucu stigao je u crnoj limuzini zatamnjenih stakala te uz prevoditeljicu bio u pratnji tjelohranitelja.

– Čim mi je osobni čuvar otvorio vrata, svi snimatelji okrenuli su se prema meni i zapljusnuli me valom bliceva. Odmah su se čuli i uzdasi među uzvanicima: “Tko je taj, za Boga miloga? Tko ga je pozvao? Ima toliko love da će zasigurno kupiti cijelu kolekciju!”

S obzirom na to da je bio dogovor s tjelohraniteljem da mi se nitko, a pogotovo novinari ne smiju približiti da me ne bi otkrili, sve je ostalo na promatranju. Unatoč zabrani najhrabrije i najupornije bile su Suzy Josipović Redžepagić i Sarah Josipović, vlasnice Dreft Fashion Weeka Zagreb, koje su zamolile za fotografiranje sa šeikom, kako sam se predstavio, Muhamedom Ben Al- Tani iz Dubaija te suvlasnikom nogometnog kluba Fulham.

Uz isprike što ne mogu razgovarati jer sam došao razgledati modu, koju mi je preporučio prijatelj Bandić, rekao sam da sam odsjeo u hotelu Sheraton te da mogu doći razgovarati kad požele. Glavna zvijezda večeri Mia Kovačić stajala je uz mene s društvom i uz komentar “zna li itko otkud je i zašto je došao ovaj šarmantni šeik” ostala je samo na znatiželjnom pogledu.

Komentara 7

Avatar Django
Django
13:23 08.09.2012.

Dečki, maramu na glavu i svaka je vaša !

ĆA
ćaćaća
13:24 08.09.2012.

pa sad joj je vrijeme da se vrti oko šeika doj je još guza čvrsta i dok cice stoje..a za koju godinu taj namještaj će biti truli namještaj:))

BE
beppi
13:06 08.09.2012.

O sponzoruse...seik u gradu,, ha, ha, ha...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije