Nasljedstvo

Michael Jackson ima kćer sa sestrom Diane Ross?

jackson
AFP
28.07.2010.
u 15:59

Mocciene, koja živi u Nizozemskoj, tvrdi da je plod avanture koju je slavni pjevač sa 17 godina imao sa sestrom Diane Ross Barbarom.

Mocciene Petit Jackson zatražila je testiranje DNK kako bi se dokazalo da je izvanbračna kći Michaela Jacksona. Mocciene, koja živi u Nizozemskoj, tvrdi da je plod avanture koju je slavni pjevač sa 17 godina imao sa sestrom Diane Ross Barbarom.

Navodna nezakonita kći kralja popa kaže da ju je Katherine Jackson kao djevojčicu poslala u Belgiju kako bi zaštitila sinovu reputaciju. Sada traži dio nasljedstva i skrbništvo nad troje Jacksonove djece.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
17:02 28.07.2010.

Jadan Michael Jackson toliko je htio imati svoju djecu da sam bila uvjerena da ne može imati, a gle sada će se ispostaviti da ih ima na sve strane....

BO
balkan, ovo je balkan
17:45 28.07.2010.

ma daj oladite malo, koga briga. iskompleksirana budala. Eto kakav je covjek, sto nije potrzaio svoje dijete, pih licemjeri svi odreda, a ona bi sada malo parica ha

OB
-obrisani-
17:33 28.07.2010.

Što više njegove djece to bolje! Valjda je makar jedno od njih nasljedilo očev genij! To bi bilo predivno!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije