U ELITI

Mika Vasić nakon promjene spola natječe se u srpskom realityju: 'Dečko mi je pobjegao kad je čuo za operaciju'

Beograd: Mika Vasić koji je je sada Ana Nikolić ušla je u Zadruga 8 Eilta  show
Foto: M.P.
1/9
21.09.2024.
u 21:00

'Moj prijatelj je našao fotografiju i rekao mi: 'Znaš li ti tko je Ana?'. Kad mi je objasnio ja sam izgorio. Spakirao sam kofere i izletio iz kuće. Tada smo bili zajedno 15 dana. I ona me je zvala 100 puta, pita gdje sam, zašto sam otišao', ispričao je Korda

Ana Nikolić, kandidatkinja srpskog reality showa Elita, javnosti je poznata i kao Mika Vasić, kako se zvala prije promjene spola. Prije nekoliko godina s obitelji se natjecala u Big Brotheru, a sada je s dečkom Stefanom Kordom ušla u drugi show. 
Odlučila je otkriti i detalje teške operacije promjene spola.

'Pitanje za Anu Nikolić. Jesi li sretna što si promijenila spol? Meni se ne sviđa ta tvoja promjena', pročitao je voditelj pitanje gledatelja.
'Ne mora se svakome sviđati, bitno da sam ja sretna i voljena', odgovorila je Ana.

'Kad si se operirala?', pitao je voditelj.

'To je bilo 7. prosinca 2018. ili 2019. godine. Mediji su to saznali prije 2-3 godine, kad se moja sestra udala. To je bilo u Beogradu, platili smo sami operacije. Dobro se unovčio reality', rekla je Ana. 'Tvoja mama je rekla da ste imale dečke', rekao je voditelj.

GALERIJA: Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina, dosta se promijenila

Beograd: Mika Vasić koji je je sada Ana Nikolić ušla je u Zadruga 8 Eilta  show
1/25

'Imale smo dečke, ali kao žene. Nisam imala odnose, nisam se osjećala kao ja. Stefan nije moj prvi dečko, imala sam dugu vezu od dvije godine', kazala je Ana.

Nakon dva tjedna Stefan je pobjesnio otkrivši da je Ana zapravo bila muškarac.

'Moj prijatelj je našao fotografiju i rekao mi: 'Znaš li ti tko je Ana?'. Kad mi je objasnio ja sam izgorio. Spakirao sam kofere i izletio iz kuće. Tada smo bili zajedno 15 dana. I ona me je zvala 100 puta, pita gdje sam, zašto sam otišao', ispričao je Korda.

'Čovjek je samo pobjegao. Brat mi dolazi i kaže 'zašto si istjerala dečka, eno ga na stanici s koferom. On već krenuo za Niš', istaknula je Ana.

VEZANI ČLANCI: 

– Kad mi je rekao: “Promijenila si spol”, pala sam u zemlju, pa sam priznala da jesam. Rekao mi je da će me sutra nazvati, ja sam rekla ako hoće s nama kući neka ide i on... Na pola puta šalje mi poruke: "Jesi li stigla kući? Zovi me kad dođeš", kad sam došla doma, nisam se javljala...Rekao mi je da je rekao teti, meni je svejedno. Pričali smo do jutra, plakala sam, nije mi bilo svejedno. Rekao mi je da sutra dolazi po mene - rekla je Ana.

- Može zatrudnjeti, ima maternicu i jajnike - rekao je voditelj. 

- Kad sam došao kući, rekao sam joj da sam se vratio, ali sam joj rekao neka me pusti da se priviknem dva-tri dana. Mojim roditeljima u početku nije bilo svejedno, ali sam im rekao da imam 30 godina i da mogu raditi što hoću sa svojim životom i to je to - rekao je Stefan.

VIDEO: Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini – samo je nebo granica'

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Moodleen
Moodleen
21:24 21.09.2024.

A da maknete "hr"? Pa onda šumadijajte do mile volje.

VA
VanjaPlank
21:20 21.09.2024.

Devijantnost je na žalost bolest 21 stolječa

MA
marinalučica
22:56 21.09.2024.

Je li to žena promijenila spol u ženu (ako ima jajnike i maternicu)? Kako od jedne osobe nastaju dvije ("jeste li imale dečke?"). Ovaj članak očito nije za glupe ljude kao što sam ja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije