Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dizajn Matije Vuice

Mila Horvat privukla poglede u izazovnoj haljini, dugo se borila s teškom bolesti

Zagreb: Hrvatski olimpijski odbor  dodijelio priznanja najboljim sportašima
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/11
21.12.2023.
u 14:10

Iza Mile Horvat teški su zdravstveni problemi i svoje prve operacije prisjetila se početkom ove godine kada je objavila fotografiju na kojoj se na njenom tijelu vide ožiljci

Hrvatski olimpijski odbor dodijelio priznanja najboljim sportašima, a dodjelu su vodili Mila Horvat i Ivan Blažičko. Bivšu sportsku novnarku i voditeljicu s HRT-a ne viđamo tako često u javnosti i na društvenim događanjima, a ovaj put je opet ukrala pažnju. Njezina haljina s dubokim dekolteom i prorezom na nozi istaknula je njezinu fantastičnu figuru, a dizajn ove haljine djelo je Matije Vuice čije kreacije Mila uvijek rado nosi. - Najzgodnija žena u Hrvata ! Destljećima !! - poručio joj je jedan obožavatelj na Instagramu nakon što je Mila objavila fotografije s ovog događaja. 

Iza Mile Horvat teški su zdravstveni problemi i svoje prve operacije prisjetila se početkom ove godine kada je objavila fotografiju na kojoj se na njenom tijelu vide ožiljci, a pojasnila je zašto je to odlučila učiniti. Mila se inače borila s rakom jednjaka, a kako je sama napisala na prvu operaciju zbog toga je otišla prije točno 10 godina.

- Moj poseban dan, moj drugi rođendan. Ponosna na sve svoje ožiljke i one vidljive i nevidljive.. Moj najbolji podsjetnik na životnu hrabrost, nesalomljiv duh i snagu. Prije 10 godina dogodila se moja prva u nizu operacija o kojoj mi je ovisio život... Ali danas sam tu, snažnija i mudrija, zahvalna jer upravo iz najbolnijih iskustava naučila sam najviše. Život je dar, samo tvoj i samo jedan, živi ga i pokušaj od njega napraviti svoju najbolju priču. Budi hrabar, snažan, ne odustaj, sanjaj, vjeruj i voli.-  poručila je Horvat u objavi na Instagramu.

Veliki stres ozbiljno je naštetio Milinom zdravlju, obolila je od tumora jednjaka i raka vrata maternice. Dugo vremena borila se s opakom bolesti, ali je na kraju pobijedila.  - Imala sam tri ozbiljne operacije godinu za godinom i još nekoliko manjih koje sam šutke odradila, a da za njih nisu znali ni moji najbliži. Nastojala sam barem njih poštedjeti - rekla je Horvat u jednom intervju i nastavila:

- Ne bih u detalje, to je sad iza mene. I previše se toga pisalo. Teški su to bili zahvati, teško razdoblje, postoperativne komplikacije s posljedicama koje ostaju trajno i s kojima naučiš živjeti. Ne žalim se. Kad je najteže, najjača sam i vojnički sve odrađujem. Najranjivija sam kad je riječ o ljudima koje volim. Srećom, prevladali smo i ružno razdoblje mamine bolesti. Sve je sad dobro, samo neka tako ostane. Sva ta iskustva očeliče čovjeka.

VIDEO Vjenčali su se Iva Šarić i Bruno Petković, a imali su još jedan razlog za slavlje na taj datum

 

Ključne riječi

Komentara 3

K3
Krešimir_3007
18:18 21.12.2023.

Jako lijepa žena. Pametna i pragmatična, kako mi se čini.

SS
sokac sa drave
17:20 21.12.2023.

Veoma lijepa zena koja nije ucvijetu svoje mladosti.Jednako je lijepa bez dekoltea do pupka i velikog rasparka visoko na nozi.Za ovu priliku se mogla obuci onako malo vise po katolicki .

SP
Split71
15:12 21.12.2023.

Volim je vidit i slusat, nije ka neke.Al mislim da je pretjerala za misto i vrime...cura je bomba!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije