žena za ljeto

Mila Horvat: Zazirem od pripreme zimnice pa me mama opskrbljuje hranom

Mila Horvat
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
04.10.2014.
u 23:46

Sportska voditeljica otkriva kako se priprema za dolazak zime, zašo ju ne vesele ni pohvalni komentari i koliko pozornosti pridaje izgledu

Kada se spomene sportska redakcija HTV-a, mnogima je prva asocijacija Mila Horvat. Čast njezinim muškim kolegama, ali lijepa Mila uspjela je na njihovu terenu i zasigurno je jedna od žena u Hrvatskoj koja zna najviše o sportu, a to joj ni najveći kritičari ne mogu spočitnuti. A ona svoje voditeljsko umijeće i baratanje sportom pokazuje u emisiji “Olimp” koja se nedjeljom poslijepodne prikazuje na Drugom programu javne dalekovidnice. Povratak u voditeljsku fotelju nakon ljeta Mila je dočekala s radošću, ali priznaje da se dolasku zimskih mjeseci nikako ne veseli.

– Ne veselim se ni zimi ni svemu što ide uz nju. Ja sam ljetni tip, uživam u moru – priča Mila koja je ovog ljeta osvanula na naslovnici jednog časopisa u kupaćem kostimu. I dok je na račun svog izgleda dobila brojne pohvalne komentare, kaže da joj taj segment popularnosti nikako ne odgovara.

– Ne volim kad moram bježati od fotografa i kad nemam privatnosti. Ma čak me ni pohvalni komentari nisu uspjeli oraspoložiti – smije se Mila, koja svoju vitku figuru duguje zdravoj prehrani i redovitoj tjelovježbi. Otkako je prije godinu i pol operirala tumor, predano pazi na zdravlje.

– Ne pridajem pozornost izgledu. Nastojim jesti što zdravije i idem na satove joge, ali ni na jedno ni na druge ne gledam s estetske strane, nego sa zdravstvene – kaže Mila o čijoj se prehrani brine i majka. Naime, simpatična voditeljica kaže kako, zazirući od zime, zazire i od pripreme zimnice, ali zato je majka opremi svim potrebnim.

– Jako pazi na mene pa sve namirnice priprema bez šećera jer se ja sada tako hranim. Uvijek me kod kuće dočeka gomila zdrave hrane – kroz smijeh kaže Mila.

Ključne riječi

Komentara 10

BA
bajo2
01:03 05.10.2014.

uh,dosada ziva!

Avatar franioprvi
franioprvi
15:56 04.10.2014.

Breaking news

TR
Trnjanec
11:12 05.10.2014.

Nekako se sjećam da je nedavno komentirala kako ne može naći muža. Čudo neviđeno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije