nerazdvojni

Mila Kunis i Ashton Kutcher na romantičnom odmoru na Baliju

mila kunis
pixsell
07.08.2012.
u 16:23

Novi glumački par pokušao se na aerodromu na Baliju sakriti od fotografa, no to im nije uspjelo. Na indonezijskom otoku proveli su sedam dana i uživali u luksuznom resortu s pet zvjezdica

Dugogodišnji prijatelji koji su se upoznali na snimanju nekad vrlo popularne humorističke serije "Lude sedamdesete" i nedavno postali ljubavnici uživali su u svom prvom romantičnom odmoru daleko od očiju javnosti. Riječ je, naravno, o Mili Kunis (28) i Ashtonu Kutcheru (34) koji su snimljeni na aerodromu na Baliju prilikom povratka sa svog ljetnog odmora na  indonezijskom otoku.

Sedam dana Mila i Ashton uživali su u svim pogodnostima luksuznog resorta Amanus s pet zvjezdica. Na aerodromu su se pokušali sakriti od fotografa, no to im nije uspjelo. Djelovali su vrlo opušteno držeći se za ruke.

Ashton i Mila uvijek su imali nešto posebno i to održavali godinama njegujući svoje prijateljstvo. Ashton je taj koji je Mili na setu "Ludih sedamdesetih" dao prvi poljubac, kažu prijatelji glumačkog para.

Komentara 1

LI
liliZG
15:28 08.08.2012.

Sad mi tek sinula , pa oni se poznaju od malih nogu......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije