Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Budućnost

Mile Kekin: Kada se zasitim pjevanja, otvorit ću birtiju

Mile Kekin
17.09.2010.
u 18:43

Frontmen omiljenog domaćeg rock-benda kaže da se, dok predstavlja nove pjesme, osjeća kao prodavač usisavača.

Na predstavljanju nove programske sheme MTV-a Adrije susreli smo frontmena rock-benda Hladno pivo Milu Kekina. Odlično raspoložen otkrio nam je kako je jedva dočekao malo opuštanja jer posljednjih tjedana marljivo radi na novom albumu.

– Vjerovali ili ne, ali novi album već je u pripremi i mislim da će biti gotov u ožujku sljedeće godine – pohvalio se Mile. Dodao je da ga rad na novim materijalima u potpunosti ispunjava i da se sad nalazi u najdražoj mu fazi.

– Obožavam to razdoblje kad su pjesme samo naše, kada se igramo s njima i to nas zabavlja. S druge strane, mrzim onaj trenutak kada ih predstavljamo publici jer se osjećam kao prodavač usisavača koji mora kupca uvjeriti da je njegov model najbolji – kroz smijeh objašnjava Kekin. Iako je iza njega već sedam studijskih albuma i tisuće koncerata, ovaj se 39-godišnjak još nije umorio.

– Ma kakav umor, nismo mi baš tako stari, nego smo rano počeli, pa vam se čini kao da smo sto godina na sceni – kaže Mile i dodaje:

- Kada si glazbenik, onda je super što možeš prestati svirati kad hoćeš i okreneš se nekom drugom poslu.

A je li Mile razmišljao o tome što bi nakon glazbe mogao raditi?

– Naravno da jesam! Isto što i svaki drugi umirovljeni pjevač ili nogometaš. Otvoriti birtiju. Već sam pogledao nekoliko lokacija, ozbiljno razmislio o tom poslu i mislim da će mi odlično ići – kaže Mile koji je na party MTV-a došao bez supruge Ivane koja je kod kuće čuvala trogodišnjeg sina Vitu.

 – Jesam obiteljski čovjek, ali moram ispuniti i ovaj drugi, društveno-poslovni dio života, a kod kuće imam potpuno razumijevanje za ono čime se bavim – objasnio je.

Ključne riječi

Komentara 17

Avatar karlo5
karlo5
21:30 17.09.2010.

zahvaljuijući stoci sitnog zuba................................. Što vi znate o Rock\'n\'Roll-u,čovijek živi Rock\'n\'Roll.

CM
crna mamba
22:55 17.09.2010.

Zar tu budalu još netko uopće sluša?

TO
Tot
20:25 17.09.2010.

retard.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije