Kellan Lutz

Miley Cyrus ljubi prijatelja bivšeg zaručnika

miley cyrus
Foto: Hubert Boesl/DPA/PIXSELL
1/3
27.12.2013.
u 10:47

Miley Cyrus zaista može reći da je ovo bila njezina godina. Od prekida zaruka do uspješnog albuma, kao i proglašavanja umjetnice godine, kakvom ju je nazvao MTV

Miley Cyrus zaista može reći da je ovo bila njezina godina. Od prekida zaruka do uspješnog albuma, kao i proglašavanja umjetnice godine, kakvom ju je nazvao MTV. Kako bi bila potpuna, morala je jedino popraviti situaciju na ljubavnom planu, a to joj je i uspjelo.

Naime, prohodala je s Kellanom Lutzom, dobrim prijateljem bivšeg zaručnika Liama Hemswortha. Romansa je navodno počela početkom prosinca, piše US Weekly. Izvor tvrdi kako je Miley uspjela privući pozornost glumca, te uživaju zajedno. Romansa je navodno počela u Miamiju.

>> Miley Cyrus ponovno kontroverzna: Ruka u gaćicama za novi spot

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Debilni-hrvatina
Debilni-hrvatina
11:07 27.12.2013.

uf,a ja se zabrinuo vec...sve je dobro,sada mogu ponovo ici mirno spavati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije