'Sjeb.. sam!'

Miley otkrila: Zbrkana sam, spavam svega 45 minuta dnevno

Miley Cyrus (1)
Reuters/PIXSELL
02.09.2013.
u 22:59

Miley Cyrus šokirala je svijet svojim nastupom na VMA-sima, no i sama je toga svjesna.

Miley Cyrus šokirala je svijet svojim nastupom na VMA-sima, no i sama je toga svjesna. Nakon dugo komentara, i sama se izjasnila o svom nastupu. Objasnila je kako nema normalan život te je pod stresom. - Imam toliko puno jeb... stvari za rješavati. Totalno sam sjeb... Svi rade gluposti kad su zbrkani kao što sam ja trenutno, izjavila je za Sunday People Miley.

- Nemam normalan život, pokušavam se smiriti svaki dan, no nisam najbolja u tome. Sve što radim je posao. Jedem da bih živjela i radila. Ljude impresioniram jer mogu živjeti sa samo 45 minuta sna. Navikla sam na to. Radim puno, stalno sam na putu i trudim se hraniti što zdravije mogu. Svakog dana vježbam jogu i napravim 30 sklekova, zaključila je pjevačica.

>>Siroti Liam: Zaručnika Miley Cyrus nikad nije bilo više sram

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije