Novi dokumentarac

Miljenko Smoje učio je Špiru Guberinu životu po konobama

špiro
Hrvoje Jelavić/Pixsell
20.09.2012.
u 22:00

Baš me zanima što bi Smoje danas rekao na ubojstvo Meksikanke na Marjanu, na Hajduk danas, na nogometaše u Bossovim odijelima, rekao je s pozornice sociolog Dražen Lalić dok ga je iz gledališta slušao izbornik hrvatske reprezentacije

Od 26. rujna kroz četiri epizode dokumentarca “Libar Miljenka Smoje” autori Željko Rogošić i Darko Halapija upoznat će nas sa stvaralaštvom najvećeg splitskog autora 20. stoljeća te do sada nepoznatim dijelovima iz njegova života.

Stephan Lupino otkrio je da su Lepa i Miljenko Smoje često dolazili gledati kako fotografira gole manekenke. Špiro Guberina priznao je da ga je Smoje “učio” životu po dalmatinskim konobama, a Vjekoslav Majer pak po zagrebačkim kavanama.

– Baš me zanima što bi Smoje danas rekao na ubojstvo Meksikanke na Marjanu, na Hajduk danas, na nogometaše u Bossovim odijelima – rekao je s pozornice sociolog Dražen Lalić dok ga je iz gledališta slušao izbornik hrvatske reprezentacije.

– Nemojmo o tome. Ovdje sam jer volim Smoju i to je to – rekao je Igor Štimac.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije