Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bila mu je sve

Milo Hrnić sa suprugom je bio 55 godina u braku, a zajedno su proživjeli i veliku životnu nesreću

Dubrovnik: Poznati uživali u vatrometu s terase Umjetni?ke galerije
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/12
16.09.2023.
u 12:30

Svoje posljednje dane glazbenik Milo Hrnić proveo je u jednoj dubrovačkoj bolnici, a uz njega je cijelo vrijeme bila i njegova voljena supruga Dubravka s kojom je u braku proveo 55 godina

Vijest o odlasku glazbenika Mile Hrnića u subotu prijepodne proširila se medijima i rastužila njegove brojne obožavatelje. Legendarni dubrovački glazbenik preminuo je u 74. godini života nakon duge i teške bolesti. Svoje posljednje dane proveo je u jednoj dubrovačkoj bolnici, a uz njega je cijelo vrijeme bila i njegova voljena supruga Dubravka s kojom je u braku proveo 55 godina. 

Jednom prilikom Hrnić je za Večernji list progovorio o svom skladnom braku sa suprugom koja se također bavila glazbom, ali i o tome kako je Dubravka gledala na njegove obožavateljice. 

VIDEO U 74. godini života preminuo legendarni glazbenik Milo Hrnić

- Pjesme koje stvaram pokazat će da mi je obitelj svetinja, sve ostalo je prolazno. Obiteljske vrijednosti treba čuvati, a ja sam osoba koja ne voli ni sjesti za stol ako nemam s kim podijeliti obrok. Život može biti besmislen ako ne radite ono što volite i ako ne dajete sve od sebe. Prema svojim obožavateljicama uvijek sam bio pošten i ta sam poznanstva pretvarao u velika prijateljstva - rekao je jednom prilikom Hrnić koji je u braku s Dubravkom dobio i dva sina, Srđana i Antu. No, 2020. obitelj Hrnić je doživjela obiteljsku tragediju, nakon koje više ništa nije bilo isto. Naime, iznenada je preminuo njihov sin Srđan. 

Njegova smrt duboko je potresla pjevača.  – Svaki dan plačem. Prijatelji me tješe da će mi s vremenom biti lakše, no meni je sve teže. S tim se budim i liježem – izjavio je Milo za Gloriju u veljači 2020. godine.

Otkrio je i kako je njegov sin umro u svom domu prirodnom smrću u snu, a jedina mu je utjeha ta da je Srđan s ovog svijeta otišao nesvjestan svoje sudbine dok su uz njega bili supruga Đulija i tada devetogodišnji sin Marin.

VEZANI ČLANCI: 

– Ne mogu zaboraviti užas i paniku koju sam osjetio kad me nevjesta tu subotu prijepodne nazvala telefonom. Čim sam čuo Đulijin glas, noge su mi se odsjekle. Bila je sva uspaničena jer nije mogla probuditi Srđana. Ranije ujutro kroz san joj je rekao da ga pusti da se još malo odmori. Žena i ja pojurili smo k njima i ne sluteći da je naš sin već umro. Kad smo petnaestak minuta kasnije ušli u sobu gdje je Srđan ležao, ništa više nismo mogli učiniti.  Liječnici su nam rekli da je umro prirodnom smrću – ispričao je tada Milo koji je sa sinom bio izuzetno blizak zbog čega kaže da je njegovim odlaskom izgubio i najboljeg prijatelja.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije