Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
"ruža vjetrova"

Miraj Grbić: Zaželio sam se uloge negativca jer su šarmantni

miraj
RTL Televizija
03.08.2012.
u 21:00

Kad sam bio mali, gledao sam “Dinastiju” i uzrujavao se oko Blakea Carringtona. Sad ponekad pogledam neku od serija u kojima igra moja supruga Marija

Miraj Grbić, sarajevski glumac kojeg smo nedavno u kinima gledali uz Toma Cruisea u “Nemogućoj misiji”, u liku negativca pojavit će se u novoj sezoni serije “Ruža vjetrova”.

Zadovoljni ste ulogom negativca?

– Već nekoliko godina nisam igrao negativce i moram priznati da sam to poželio. To su likovi koji uvijek vode akciju, izazov su za glumca jer su negativni, a opet šarmantni.

Jeste li u životu susreli nekog \"mafijoza\"?

– Imao sam priliku sjediti u društvima gdje su ljudi svih profila. Ovaj moj lik nije samo mafijaš, on je i mnogo toga drugoga.

Serije su karakteristične po ljubavnim trokutima, jeste li ikada bili u takvoj situaciji?

– Kad sam bio mlađi i slobodan, znao sam se naći u raznim geometrijskim oblicima. Sad najviše podsjećam na ravnu crtu.

Radit ćete sa suprugom Marijom Omaljev Grbić.

– Na setu smo kolege, a doma supružnici koji, ako imaju zajedničkih scena, povremeno i kod kuće postanu kolege. No, čim završi proba, opet smo partneri.

Ključne riječi

Komentara 1

KA
karambita
22:03 03.08.2012.

Koji pogled,ajme meni

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije