Humanitarna akcija

Miroslav Ilić i Očajne domaćice pjevali za obnovu crkve u Nartu

Miroslav Ilić (1)
Foto: Damir Špehar/PIXSELL
1/10
09.06.2013.
u 17:00

Prema očekivanjima pjevalo se, orilo i plesalo do kasnih noćnih sati, a na podršku publike susretljivi Ilić je uzvratio i ispunjavanjem pokoje glazbene želje.

Ponajveća estradna zvijezda bivše države, Miroslav Ilić odazvao se humanitarnom pozivu iz Narte kraj Bjelovara, gdje je održao još jedan nezaboravan koncert pred više od tri tisuće okupljenih i razgaljenih posjetitelja i obožavatelja, ovog puta s dobrotvornom namjenom za obnovu tamošnje crkve sv. Georgija.

Mnogobrojni obožavatelji s nestrpljenjem su čekali Ilića da se uspne na pozornicu i zareda sa bezvremenskim hitovima. Prema očekivanjima pjevalo se, orilo i plesalo do kasnih noćnih sati, a na podršku publike susretljivi Ilić je uzvratio i ispunjavanjem pokoje glazbene želje.

Međutim sjajno ozračje su pripremile članice prvog srpskog ženskog banda “Očajne domaćice”, a koje svojom atraktivnom pojavom osvajaju prostore bivše države, pa i šire. Riječ je redom o glazbeni obrazovanim djevojkama i ženama koje se sjajno zabavljaju na pozornici, a što su i dokazale privolivši publiku na ples i, u ovom slučaju, neizostavno kolo.

>>Miroslav Ilić otvorio dušu: Bjelovar mi je posebno prirastao srcu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije