POZIRALI UZ TORTU

Miroslav Škoro emotivnom porukom supruzi čestitao rođendan: 'Dobrodošla u klub!'

Kim Ann Škoro
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/8
31.08.2024.
u 19:30

Kim i Miroslav upoznali su se prije više od 30 godina na jednoj zabavi u Pittsburghu, gdje je on svirao s tamburašima.  Prvi korak u upoznavanju napravila je Kim i prišla je pjevaču, a Škoro tvrdi da se u nju zaljubio još dok ju je gledao s leđa.

Glazbenik Miroslav Škoro (62) na Facebooku je supruzi Kim Ann čestitao 60. rođendan. 

- Šezdesete su nove pedesete. Dobrodošla u klub Kimi, sretan ti rođendan, napisao je Škoro pokraj fotografije na kojoj Kim i on zajedno poziraju uz tortu i balone. 

Kim i Miroslav upoznali su se prije više od 30 godina na jednoj zabavi u Pittsburghu, gdje je on svirao s tamburašima. 

Prvi korak u upoznavanju napravila je Kim i prišla je pjevaču, a Škoro tvrdi da se u nju zaljubio još dok ju je gledao s leđa.

- Kimica je prva prišla meni, a za početak veze je zaslužan Joe Perozich koji ju je doveo za ruku i rekao: Evo, ona se želi upoznati s tobom, a ja sad odoh jesti! - rekao je Škoro u jednom intervju za 24 sata kako se dogodio njihov prvi susret.

Kim je pak u jednom razgovoru rekla kako ga je prvi put vidjela na jednom pikniku i primijetila da je zgodan, a kad ga je  ugledala na pozornici i čula njegov glas znala je da je to muškarac s kojim će provesti ostatak života. Vrijeme koje su proveli zajedno u Americi bilo je kratko jer se Škoro morao vratiti u Hrvatsku. Kim je nakon nekoliko mjeseci došla za njim, a svoju veliku ljubav su tri puta ovjekovječili brakom.

- Miro i ja vjenčali smo se u ožujku 1989. u Osijeku, najprije kod matičara jer u vrijeme Jugoslavije država nije priznavala crkveno vjenčanje. U rujnu te godine imali smo katoličko vjenčanje u osječkoj konkatedrali sv. Petra i Pavla, na kojemu su bili i moji roditelji. Otac me dopratio do oltara. Nakon tjedan dana, Miro i ja spakirali smo kovčege i otputovali u SAD. Tada smo mislili da je to trajno i da ćemo tamo zasnovati obitelj. Moj je tata bio uspješan poduzetnik i imao je širok krug prijatelja pa je, nakon našeg dolaska u Pittsburgh, organizirao veliki party da bi svima pokazao nas mladence. Okupili smo se u velikoj vatrogasnoj dvorani i proslavili vjenčanje. Nikakva vjerskog obreda tu nije bilo niti je moglo biti jer smo mi, kao dvoje katolika, već bili crkveno vjenčani, kazala je Kim Ann u razgovoru za Večernji list i otkrila sve o svom porijeklu. 

GALERIJA: Nevjerojatna figura pjevačice Sabrine Salerno (56), čiji hit 'Boys' su svi obožavali

Kim Ann Škoro
1/13

- Moji preci, i s očeve i s majčine strane, doselili su se u Ameriku potkraj 19. i početkom 20. stoljeća. Jedna je baka čak rođena u Americi. Svi su vukli podrijetlo iz Hrvatske. Djed s očeve strane bio je pravoslavac, a svi ostali katolici. Dakle, svi su moji korijeni u Hrvatskoj. Moj tata Emil rođen je Americi i izjašnjavao se kao Amerikanac, kao i moja majka Arlene, koja je također rođena u Americi. U tome duhu odgajali su i sestru i mene, kao Amerikanke.

VEZANI ČLANCI: 

Nažalost, rastali su se kad sam imala šest godina. Moj je otac uvijek težio biti pravi Amerikanac. Biznis mu je bio jako važan, a osim poslovnim vezama, svoj je ugled u zajednici gradio društveno korisnom aktivnošću. Bio je dugogodišnji član dobrovoljnog vatrogasnog društva, član Hrvatske bratske zajednice i član ruskog kluba u Rankinu. Mene je također učlanio u Hrvatsku bratsku zajednicu, a na jednoj njihovoj priredbi upoznala sam Miru, koji je gostovao sa „Slavonskim bećarima“, kazala je Kim Ann Škoro. 

Par je u braku dobio sina Matiju i kćer Ivanu. 

VIDEO: Ana Begić Tahiri: Nakon "Bibinog svijeta" sam 10 godina bila izbrisana s televizije i filma

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije