MAKEDONSKA DIVA

Velika regionalna zvijezda upozorila na prevarante: 'Ovo je prešlo sve dosadašnje manipulacije'

Kaliopi
Foto: Tomislav Miletić PIXSELL
1/5
31.08.2024.
u 15:32

Prevaranti su naveli da se pjevačica dugo borila za život te da je 'preminula' radi ciste na mozgu i srčanog udara. Čak su fotošopirali Kaliopi u bolničkom krevetu

Jedna od najpopularnijih makedonskih pjevačica Kaliopi (57) na društvenim mrežama objavila je da je posljednja u nizu poznatih osoba čije su ime iskoristili prevaranti koji su u lažnom oglasu naveli da je umrla. 

- Uvijek sam govorila da nema dobrih i loših ljudi, ali da ima ljudi i neljudi. Za one koji su napravili ovo neljudsko djelo, pokrenut je postupak kod nadležnih tijela. Razne zlouporabe mog imena su se događale i u prošlosti, ali ovo prelazi sve dosadašnje manipulacije. Jeste li vi, neljudi, autori ove lažne vijesti, jeste li svjesni da su možda moja majka, sestra, moj brat mogli pročitati ovaj tekst i da ste im mogli direktno ugroziti živote? - napisala je Kaliopi.

Prevaranti su naveli da se pjevačica dugo borila za život te da je 'preminula' radi ciste na mozgu i srčanog udara. Čak su fotošopirali Kaliopi u bolničkom krevetu.

'Gdje ide ovaj svijet', 'Ovo je užas', 'Sramota', samo su neki od komentara njenih fanova, a podršku joj je pružio i kolega Željko Samardžić. 

GALERIJA: Nevjerojatna figura pjevačice Sabrine Salerno (56), čiji hit 'Boys' su svi obožavali

Kaliopi
1/13

Podsjetimo, Kaliopi je 2012. godine u Bakuu predstavljala Makedoniju s pjesmom "Crno i belo" i zauzela 13. mjesto. 
Inače, prevaranti su se posljednjih mjeseci okomili i na poznate osobe iz Hrvatske. Prije nekoliko mjeseci Tonči Huljić je upozorio svoje pratitelje na društvenim mrežama da ne nasjedaju na lažni profil koji je netko otvorio u njegovo ime. Prije mjesec dana u sličnoj situaciji se našao i pjevač Tony Cetinski.

VEZANI ČLANCI: 

Na Instagramu se obratio obožavateljima i poslao im je važno upozorenje. Cetinski je pokazao kako postoji gomila lažnih profila koji koriste njegov identitet kako bi prevarili njegove obožavatelje. Lažni profili koji se pretvaraju da su Tony njegovim fanovima šalju privatne poruke i najčešće ih traže novac.  - OVO VIŠE NIJE NORMALNO !!!!! PRIJAVITE I BLOKIRAJTE !!!!! Jeste li se i vi susreli sa prevarantima na mrežama ? - napisao je Tony uz video u kojem pokazuje koliko lažnih profila postoji koji koriste njegov identitet. Prije toga slično upozorenje je svojim obožavateljima poslala i Danijela Martinović

- Dragi svi, pojavio se još jedan lažan profil koji se lažno predstavlja i u moje ime šalje varljive poruke. @danijela martinovic sluzbeno je profil koji je u pitanju, molim Vas ako možete prijavite navedeni profil! Hvala Vam - stoji u njezinoj objavi. 

VIDEO: Ana Begić Tahiri: Nakon "Bibinog svijeta" sam 10 godina bila izbrisana s televizije i filma

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Moodleen
Moodleen
16:33 31.08.2024.

A kaj je to "regija"? I kaj to ima veze sa nama, sa srednjom Europom?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije