Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
povodom rođendana

Mirta Šurjak pokazala majku i oduševila pratitelje: 'Vidi se na koga si lijepa, kao sestre'

Mirta Šurjak
Foto: Instagram screenshot
1/12
23.07.2022.
u 21:00

-Sretan ti, najsretniji 69. rođendan, majčice draga- napisala je Mirta uz objavu, a obje su pozirale u haljinama s točkicama. Voditeljica je odabrala kraću verziju, do koljena, koju je upotpunila crnim pojasom koji je dodatno naglasio njezin struk. Mnogi obožavatelji primijetili su da se Nada izgleda odlično, a neki su naglasili da Mirta sliči njoj.

Voditeljica Mirta Šurjak (37) pratitelje na Instagramu često počasti svojim fotografijama, a sada je objavila fotku na kojoj s majkom Nadom povodom njezinog rođendana.

-Sretan ti, najsretniji 69. rođendan, majčice draga- napisala je Mirta uz objavu, a obje su pozirale u haljinama s točkicama. Voditeljica je odabrala kraću verziju, do koljena, koju je upotpunila crnim pojasom koji je dodatno naglasio njezin struk. Mnogi obožavatelji primijetili su da se Nada izgleda odlično, a neki su naglasili da Mirta sliči njoj.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mirta Šurjak (@mirta.surjak1)

''Sretno'', ''Sretan našoj ljepotici'', ''Predivne''. ''Vidi se na koga si lijepa'', ''Dame sa stilom'', ''Kao sestre'', ''Ista majka'', ''Ne zna se koja je ljepša'', nizali su se komentari.

Nada Šurjak bila je dugogodišnja je urednica i voditeljica HRT-a te je upravo ona zaslužna za Mirtinu ljubav prema novinarstvu jer ju je od malih nogu vodila sa sobom na snimanja, zbog čega se Mirta i zaljubila u sportsko novinarstvo.

Inače, Mirta je već 20 godina dio redakcije HRT-a, a najduže radi u sportskoj redakciji i zbog posla se na četiri godine preselila iz Splita u Zagreb, a nakon što se vratila u rodni grad za sportsku redakciju HRT-a počela je najviše pratiti Hajduk. Zbog svojih modnih odabira zna se naći na meti kritike, a to joj se dogodilo i prije godinu dana kada je Fashion guru kritizirao haljinu u kojoj je Mirta izvještavala sa sinjske Alke. Tada je odlučila odgovoriti na kritiku.

- Umjesto da ponizno pognem glavu pod teretom modne kritike, zamislite, samosvjesno sam se usudila podignuti glas i odgovoriti na prozivke. Vjerojatno to sada radim posljednji put, ali u Dalmaciji kažu: 'reć ili puknit'. Cijeli život sam prozivana i svrstavana u kategoriju praznoglavih žena samo zato što imam ženske atribute, koje nisam pitala, ali mi ih je priroda podarila, započela je Mirta ispod fotografije iz Sinja na kojoj pozira u spomenutoj odjevnoj kombinaciji. 

- To posebno nervira modne zagovornike androginih tipova koji diktiraju životima i često pogubno izluđuju mlade djevojke povlačeći ih u anoreksije i bulimije. Takav stav koji se skriva iza tobožnjih modnih kritika je istodobno i diskriminatorski i seksistički. Čini mi se da je došlo vrijeme da netko javno digne glas i zaštiti normalnog, običnog čovjeka, to jest ženu. Za sve prijatelje - poručila je prošle godine i dobila podršku svojih brojnih Instagram pratitelja. 

VIDEO Jennifer Lopez i Ben Affleck vjenčali se u Las Vegasu: 'Ljubav je bila strpljiva 20 godina...'

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije