RAZGOVOR

Mirta Zečević voljela bi imati prijateljicu nalik Saški

Mirta Zecevic
19.01.2010.
u 08:58

U seriji Nove TV Mirta glumi prostitutku Sašku za koju kaže da je zapravo jako pozitivan lik te bi htjela imati takvu prijateljicu s dozom zdravog humora.

Zagrebačka glumica Mirta Zečević, koja u seriji Nove TV "Najbolje godine" glumi bivšu prostitutku Sašku, u razgovoru za tjednik Extra otkrila je da bi zapravo voljela imati prijateljicu poput Saške jer je vrlo realan lik sa zdravom dozom ljudskog humora. Za vrijeme trudnoće sa danas šestogodišnjom kćeri Karlom, ovoj 40-godišnjoj glumici otkrivena je srčana mana.

- Vjerojatno nikad ne bih otkrila taj problem da nisam ostala trudna. Dobro se osjećam i nisam imala nikakvih većih tegoba, osim lakšeg srčanog udara u 34. godini - otkrila je ova samohrana majka koja slobodno vrijeme posvećuje svojoj Karli koja ove godine kreće u prvi razred osnovne škole.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije