Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVE OPTUŽBE

Miša Grof tvrdi: 'U Zagrebu je još jedan sef sa zlatom i novcem, Nikolina jedina ima šifru'

Beograd: Posljednji ispraćaj Vidoja Ristovića, supruga Nikoline Pišek
Foto: Antonio Ahel
1/6
08.07.2022.
u 11:19

Kako tvrdi Miša, Nikolina je u Zagrebu čuvala i skladištila novac koji joj je prebacivao Vidoje na račun, a navodno tamo i skriva sef u kojem se krije zlato i novac u vrijednosti od nekoliko stotina tisuća eura. Također, nadodao je i kako je ispraznila sef koji su ponijeli sa sobom na more u kolovozu 2020. godine, a u njemu su se nalazili nakit, zlato i satovi.  Za krađu je, tvrdi Miša Grof, optužila lopova koji ne postoji.

Otac pokojnog Vidoja Ristovića, Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, iznio je nove optužbe na račun snahe Nikoline Pišek. On je sada progovorio o novom sefu koji voditeljica navodno ima u Zagrebu i u kojem se, navodno, nalazi zlato i novac u vrijednosti od nekoliko stotina tisuća eura.

Kako tvrdi Miša, Nikolina je u Zagrebu čuvala i skladištila novac koji joj je prebacivao Vidoje na račun, a navodno tamo i skriva sef u kojem se krije zlato i novac u vrijednosti od nekoliko stotina tisuća eura. Također, nadodao je i kako je ispraznila sef koji su ponijeli sa sobom na more u kolovozu 2020. godine, a u njemu su se nalazili nakit, zlato i satovi. Za krađu je, tvrdi Miša Grof, optužila lopova koji ne postoji. 

– Nikolina je odnijela sve iz sefa koji su Vidoje i ona ponijeli na more kad se dogodila ona čuvena pljačka, o kojoj su tada pisali mediji. Nikakav lopov tu nije bio, samo ona. To je sve bilo dobro smišljeno do posljednjeg detalja. Tada je njoj navodno ukradeno zlato u vrijednosti od 270.000 eura i 68.000 eura u gotovini. Neki ljudi s kojima sam kasnije stupio u kontakt rekli su mi da su bili i satovi u sefu. Poslije sam doznao da vjerojatno postoji i drugi sef, za koji nemam ni ključ ni šifru. To samo Nikolina zna jer se on nalazi u Zagrebu – govori Miša za Republiku i nastavlja:

– Tko zna što se nalazi u tom jednom sefu, kojem ja, nažalost, nemam pristup. Tko zna kome je ona rekla šifru kad je kod nje u Zagrebu. Moj sin je njoj slao novac svakog mjeseca na hrvatske račune. Uzdržavao je cijelu njenu porodicu, kupovao automobile na koje se pokazivalo prstom. Već sam vam rekao da je i njenom bratu kupovao automobile. Novcem je ona raspolagala, tako da mogu misliti što je sve u tom sefu.

Miša Grof je otkrio i da se svakodnevno sastaje s odvjetnicima jer na pravi način želi osigurati svoje umjetnine. 

– Već nekoliko dana se sastajem s najboljim odvjetnicima u zemlji. S njima se dogovaram oko toga što mi je najbolja opcija jer namjeravam osigurati sve svoje umjetnine. Nikolina je ranije gledala kako da proda neke stvari, sastajala se s ljudima, ali, na sreću, u tome nije uspjela. Sve ću osigurati, znate vi koliko sve to vrijedi – rekao je Miša, pa se osvrnuo i na pokojnog Arkana, kome je prodavao neke od najvrednijih slika:

– Arkan i ja smo bili prijatelji još od djetinjstva. Nikada mu ništa nisam poklonio jer on to nije želio. Uvijek je želio sve platiti, vodio se time: ''Čist račun, duga ljubav.''

Grof tvrdi kako je i pokušao doći do žene u čijem stanu je Vidoje preminuo dok je bio na masaži, ali mu se još uvijek nije javila. 

 – Baš sam razmišljao o onoj ženi u čijem je stanu preminuo moj sin. Ona se nikad više nije javila, a ja sam od vas doznao da je ona iz Valjeva, a da u Beogradu radi. Možda je i ona nešto petljala s novcem, tko zna. Možda nešto krije. Ja niti imam broj niti je mogu pozvati za neke detalje.

VIDEO: Pukla ljubav poznatog para: Nika Turković i Matija Cvek prekinuli dugogodišnju vezu 

Ključne riječi

Komentara 22

PU
Pukovnik
11:55 08.07.2022.

Koje uzvišeno društvo. Ratni profiter, profesionalka bez časti i samopoštovanja i sindikat prekodrinski drampača u rotoparnici dreka, laži i pohlepe. Stvarno priča za ozbiljne novine.

IP
info_punkt
12:48 08.07.2022.

ne zna se tko je od ovo dvoje jadniji i odvratniji

ZA
zagabria7
13:43 08.07.2022.

Ma vidi poštenja, Arkan je sve želio platiti. Novcem opljačkanim u Hrvatskoj. Ali ako je imalo istina što tvrdi za Nikolinu da je inscenirala krađu, to je posao za sudstvo. Koje društvo sve skupa

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije