Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ostaje na promatranju

Mislav iz 'Života na vagi' javio se iz bolnice i otkrio što se dogodilo: 'Silvija se baš zabrinula'

Foto: RTL
1/8
01.02.2024.
u 12:41

Njegova djevojka Silvija Temšić je i u ovim teškim danima uz Mislava i najveća mu je podrška. ''Dolazi mi svaki dan u posjete, a najviše se zabrinula kada se sve to dogodilo. Tada je cijelu noć provela uz mene. Užasno joj je bilo gledati me u bolovima, znajući da mi ne može pomoći'', objasnio je Mislav.

Finalist sedme sezone 'Života na vagi' Mislav Vlašić otkrio je u srijedu na Instagramu da je u Vinogradskoj bolnici u Zagrebu i zabrinuo svoje pratitelje. "Nije ništa strašno. Imam upalu gušterače pa su me malo ostavili na promatranju. Hvala svima na podršci", objasnio je Mislav na drugoj fotografiji. 

Nakon toga, otkrio je što se točno dogodilo te kako teče njegovo liječenje. Za njega su bolovi krenuli već u subotu. ''No, s ponedjeljka na utorak su me u dva ujutro probudili užasni bolovi pa sam otišao na hitnu... Sada sam okej'', rekao je Mislav za RTL.
Liječnici nisu sigurni za točan uzrok, a Mislav za sada ostaje minimalno pet dana na promatranju. ''Samo sam na infuziji. Uopće ne smijem jesti'', otkrio je pa istaknuo još jednu pozitivnu stvar koju je dobio treninzima i zdravim načinom života. ''Začudio sam se kada sam vidio da mi je puls u mirovanju 50 otkucaja po minuti'', priznao je Mislav oduševljeno. 

Njegova djevojka Silvija Temšić je i u ovim teškim danima uz Mislava i najveća mu je podrška. ''Dolazi mi svaki dan u posjete, a najviše se zabrinula kada se sve to dogodilo. Tada je cijelu noć provela uz mene. Užasno joj je bilo gledati me u bolovima, znajući da mi ne može pomoći'', objasnio je Mislav. 

Podsjetimo, Mislav je u nedavno završenu sezonu showa "Život na vagi" stigao je s 213,5 kilograma, a na finalnom vaganju je vaga pokazala kako je izgubio 88,9 kilograma, što je rekord emisije! „Nikad nismo imali natjecatelja s više od 200 kilograma koji je napravio ovakav rezultat!“ rekao je ponosno u emisiji trener Edo za Mislava Vlašića koji je izgubio 41,6% tjelesne mase! Nakon završetka showa na društvenoj mreži TikTok mnogi su ga pitali: "Što s viškom kože, hoćeš ići na kakvu operaciju?". 

U videu je Mislav odgovorio na ovo pitanje i rekao: "Pozdrav, da odgovorim na pitanje. Pa zasad ne. Vidjet ću hoće li se išta povući jer se preporučuje da se pričeka barem godinu, preporučeno je i dvije da se pričeka pa ću onda vidjeti. Ako mi bude to stvaralo problem ili nešto, onda ću ići na operaciju sigurno. Osim što je u showu ostvario veliku fizičku transformaciju, dogodila mu se i ljubav s natjecateljicom Silvijom Temšić koja se doselila k njemu u Zagreb nakon završetka showa. 

Ubrzo nakon početka showa su pred televizijskim kamerama priznali da su zajedno, ali nije među njima zaiskrilo na prvo nego su kroz brojna zajednička druženja shvatili da imaju puno toga zajedničkog. Kada je u pitanju njihov odnos pred kamerama sramežljivo su nedavno odgovarali na pitanja o svojoj vezi, ali voditeljica Marijana Batinić uspjela je doznati nekoliko detalja o njihovoj ljubavi koju je pratila cijela Hrvatska i taj dio im je možda i najteže padao što se sve odvija pred kamerama. 

1/8

- Mislim da je puno lakše jer smo si potpora, pogotovo kada je teško, sigurno nam je lakše. Zaljubljenost na mene djeluje tako da se otvorim prema drugim ljudima, ljepše mi je u kući. Svaki dan sam sve raspoloženiji i bolje se osjećam - zadovoljno je poručio Mislav. 

- U Mislavu sam pronašla sigurnost i stijenu. Sada je već prošlo neko vrijeme otkako smo krenuli. Odgovara mi ova ljubav, ovo što smo Mislav i ja zajedno. Ne pamtim kada sam se posljednji put ovako osjećala. I sigurno i zaštićeno - rekla je Silvija na početku showa kada su priznali da su par. Mislav je jednako bio sretan što se zaljubio.

- Sa Silvijom mi je prva prava veza i ona je prva prava djevojka. Lakše mi pada sve jer imam takvu osobu u kući. Lakše mi se priviknuti - rekao je tada Mislav. 

VIDEO Boytronic: 'ET se trebao raspasti dva mjeseca prije izlaska pjesme 'Tek je 12 sati'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije