REGIONALNA PJEVAČICA

Mislili ste da Aleksandra Prijović više neće nastupati u Hrvatskoj? Prevarili ste se, evo gdje ju možete očekivati

Foto: Aleksa Savulov
1/16
13.09.2024.
u 20:07

Regionalna pjevačica najavila je svoj nastup u Splitu, bit će održan 9. studenog u Dvorani Gripe.

Srpska pjevačica Aleksandra Prijović (28), koja je stekla ogromnu popularnost rasprodajući pet koncerata u zagrebačkoj Areni, nastavlja svoj uspješan put kroz Hrvatsku. Njezini nastupi su u ostalim gradovima također bili vrlo uspješni i dobro posjećeni, što potvrđuje njezin status jedne od najtraženijih izvođačica u regiji.

Jedini izuzetak bio je Zadar, gdje je održala samo jedan koncert, no reakcije publike bile su iznimno pozitivne. S obzirom na veliki interes i oduševljenje koje je Prijović izazvala svojim nastupima diljem Hrvatske, ponovo se vraća u Dalmaciju, i to u Split, gdje će nastupiti 9. studenoga 2024. u Dvorani Gripe. "Splite, vidimo se uskoro", napisala je u opisu objave na Instagramu.

Podsjetimo, oko koncerta u Zadru se podigla velika prašina i prije nego što je službeno najavljen. Naime, Prijović je koncert u Zadru najavila 22. veljače, nakon što se doznalo da je HDZ-ov gradonačelnik Branko Dukić to pokušao spriječiti uz izliku da "nema slobodnih termina". Dukić je, kad se to saznalo, poručio da je "protiv bilo kakvih zabrana", ali i dodao da on "na takav koncert ne bi išao". Nakon što je koncert najavljen, direktor Višnjika, Denis Karlović, je smijenjen.

 

FOTO  Evo zašto Aleksandra Prijović nije završila srednju školu: 'Sramota me'

1/23

 

VEZANI ČLANCI:

 

"Živimo u slobodnom društvu gdje svatko sluša glazbu kakvu želi. Protiv svake vrste zabrane sam i iznenađuju me ovakve konstrukcije u pojedinim medijima. Ne bavim se organizacijom koncerata i ne razumijem zašto se tolika fama digla oko toga", rekao je tada gradonačelnik Branko Dukić. Aleksandra Prijović odrasla je i školovala se u Belom Manastiru u Hrvatskoj, no zbog silnih obaveza oko nastupa u showu "Zvezde Granda" ipak nije završila do kraja srednju školu. O tome je već nekoliko puta javno govorila te istaknula kako joj je velika želja ju završiti. Osim toga, ta mala Aleksandra sigurno nije ni mogla sanjati o velikom uspjehu koji je postigla, a danas je jedna od najtraženijih domaćih pjevačica. Osim koncerata u zagrebačkoj Areni, održala je turneju po cijeloj regiji, točnije zemljama bivše Jugoslavije. Što uskoro očekuje Splićane u Dvorani Gripe, ostaje nam vidjeti...

 

VIDEO: Ni kiša ga nije zaustavila! Pogledajte kakav spektakl je napravio Baby Lasagna na Šalati

Komentara 5

SI
Sino
21:50 13.09.2024.

Samo da još objavi koga če podržati na predsjedničkim izborima

AN
AntePortas9
17:29 14.09.2024.

Da je regionalna, bila bi ničija. Ona je srpska cajka.

VS
vrbe.sadim
07:28 14.09.2024.

Svim takvim "umetnicima" zveknuti porez na šund do razine neisplativosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije