Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pustila je i suzu

Miss Hrvatske vratila se u rodni Tomislavgrad, a mještani joj priredili nezaboravan doček

Zagreb: Tomislava Dukić nova je Miss Hrvatske
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/13
06.12.2023.
u 16:50

Pobjednica dolazi iz Tomislavgrada, ima 25 godina i jako voli putovati. Završila je Kineziološki fakultet u Splitu i vrlo je disciplinirana te predana sportskim aktivnostima i zdravom životu

Nakon što je u listopadu u dvorani Gospodar prstenova u Tomislavgradu dvadesetpetogodišnja Tomislava Dukić odnijela titulu Miss hrvatske dijaspore 2023., ponijela je i laskavu titulu - Miss Hrvatske 2023. godine na izboru koji je održan u Zagrebu.

Pri povratku u rodni Tomislavgrad organizirana joj je srdačna dobrodošlica od strane članova obitelji, prijatelja i sumještana. Tomislavu su tako dočekli vatromet i glazba, a u sportskoj dvorani održana je i prigodna svečanost. Koliko je bila ganuta svime, pokazale su i suze koje nije mogla suzdržati.

Zagreb: Tomislava Dukić nova je Miss Hrvatske
1/14

Novookrunjena ljepotica Tomislava izabrana je između dvanaest lijepih finalistica te će sljedećih godinu dana ponosno nositi krunu zlatarnice Prahir te lentu i mandat Miss Hrvatske 2023. 

Pobjednica dolazi iz Tomislavgrada, ima 25 godina i jako voli putovati. Završila je Kineziološki fakultet u Splitu i vrlo je disciplinirana te predana sportskim aktivnostima i zdravom životu. Ističe kako je bitno paziti na sebe i svoje tijelo. Proputovala je puno zemalja i nada se da će joj ovaj izbor omogućiti upoznavanje novih ljudi koji će joj možda jednog dana pomoći u realizaciji njenih budućih planova i projekata.

A pripreme za svjetski izbor počinju vrlo brzo.

''S obzirom na to da se tu radi o svjetskom izboru i da će biti ogromna konkurencija, što sam stvarno toga svjesna, opet postoji neka količina nade jer imam dovoljno vremena da se pripremim. Ne previše zbog nekog mogućeg razočaranja, ali svakako ću se potruditi da sve to bude odlično", izjavila je Tomislava nakon pobjede za IN Magazin.

VIDEO Miša Grof odgovorio Nikolini Pišek: 'Pristajem joj dati sve samo ako poludim'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije