Odbjegla britanska princeza

Misteriozna operacija, dvojnica i fotka koju su fotošopirali! 'Skrivaju nešto ozbiljno oko Kate Middleton'

Foto: Profimedia
1/26
12.03.2024.
u 09:00

Mnogo je tu teorija i zavjera vezanih uz britansku princezu Kate Middleton, a ovo su najnoviji detalji njezina izostanka s dužnosti, neplaniranih pojavljivanja u javnosti i oporavka od operacije abdomena.

Nešto užasno nije u redu. Ideja da Kate nije mogla sjediti tijekom jednog fotografiranja govori mi da je ovo mnogo strašnija situacija nego što itko zna, kazao je nedavno izvor blizak kraljevskoj obitelji o zdravstvenom stanju 42-godišnje princeze Kate Middleton za britanski The Post.

Dogodilo se to odmah nakon što je Kensingtonska palača objavila obiteljsku fotografiju koju je snimio 41-godišnji princ William, inače prvi sljedeći nasljednik koji čeka u redu da preuzme kraljevsku krunu, a koja pokazuje Kate Middleton s njihovo troje djece. Potom su se stvorila i nagađanja oko fotografije koja je osvanula u medijima kako je riječ o Photoshopu ili "staroj ljetnoj fotografiji dok je Kate bila još zdrava". 

– Kao i mnogi amaterski fotografi, povremeno eksperimentiram s uređivanjem fotografija. Htjela sam se ispričati zbog bilo kakve zabune koju je izazvala obiteljska fotografija koju smo jučer podijelili s javnosti – poručila je princeza od Walesa, prenosi Daily Mail. Nakon što je bila na operaciji abdomena u siječnju, princeza od Walesa oporavljala se u Anmer Hallu, u ladanjskoj kući iz 19. stoljeća koja je smještena u engleskom selu Anmer. Ta je kuća bila cijenjeno utočište u britanskoj kraljevskoj obitelji. Međutim, nedavni događaji gurnuli su ovu nekretninu u središte globalne pozornosti, a zabrinutost se vrti oko zdravlja i lokacije Kate Middleton. Ovu rezidenciju dijeli s princem Williamom nakon što ju je par dobio kao vjenčani dar od pokojne kraljice Elizabete II.

 

VEZANI ČLANCI: 

 

1/9

 

Podsjetimo, unatoč nemirima i lošem zdravstvenom stanju Kate i kralja Charlesa III. koji se bori s rakom, Middleton je prošlog ponedjeljka uočena kako nakratko napušta dvorac Windsor s princem Williamom. Glava joj je bila okrenuta na stranu, a kamere joj nisu mogla uhvatiti lice. Par je krenuo na putovanje u Westminster Abbey, obilježavajući princezino prvo pojavljivanje u više od dva mjeseca od njezine operacije.

Anmer Hall, sa svojih deset spavaćih soba, bazenom i privatnim teniskim terenom, dugo je bio utočište za kraljevsku obitelj i njihovo troje djece, posebno tijekom pandemije. Od 2015. do 2017. Anmer Hall služio je kao primarna rezidencija para, pružajući predah od njihovih kraljevskih dužnosti.

 

VIDEO: Pamela Anderson na zabavi nakon Oscara došla bez trunke šminke, a društvo joj pravio sin

Komentara 9

TR
Tripoli
09:43 12.03.2024.

Kak ovo komentirat a ne dobit opomenu ili blokadu?!...pa koju pičku kujsinu nas maltretirate s tim bolesnim imperijalistima i incstuodnicima?

TA
takoje
11:42 12.03.2024.

i što to bi s slikom ... fotošopirana ili montaža

BA
Barba56
02:43 13.03.2024.

Da , skrivaju da je Willi nasljedio tatine gene .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije