Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI SPOT

Mlada Andrea čvrsto se bori za svoju ljubav

Andrea Granat
Foto: Promo
1/3
11.10.2018.
u 12:02

Andrea Granat pjeva od malih nogu, a tek se nedavno odlučila na iskorak i izdala prvi singl za Croatiju Records

Andrea Granat, mlada dvadesetpetogodišnja djevojka iz Našica koja je ovih dana predstavila svoj prvi spot za pjesmu "Samo moj". 

- Ljubav za glazbom rodila se od malih nogu, moje nekakve prve fotografije su upravo s četkom u ruci, glumeći mikrofon i pjevajući tada velike hitove Danijele Martinović ili Vesne Pisarović. Moji prvi dodiri s pozornicom bili su već s mojih šest godina, kada sam se upisala na dječju ritmiku i započela s plesom. Plesom sam se bavila sve do svoje osamnaeste godine, i bila je to moja prva ljubav. Zapjevati pred publikom usudila sam se tek sa svojih dvanaest godina kada sam se i prijavila na dječji festival Radiopinijada u Našicama i tako je zapravo sve krenulo. Nastavila sam pjevati po raznim festivalima, manifestacijama i sličnim događajima po cijeloj Hrvatskoj i tu je ljubav prema pjevanju naposljetku prerasla onu prema plesu - kazala je Andrea. 

Kada je, kako kaže, dovoljno sazirjela i sabrala što želi od svoga života, odlučila se na malo ozbiljniji korak i snimila svoj prvi singl iza kojeg stoji izdavačka kuća Croatia Records.

- Pjesmu „Samo moj“ napisala je Pamela Ramljak, koja je moja podrška od samih početaka mog glazbenog puta. Aranžman je djelo Marijana Gudelja iz grupe Jinx, u čijem se Soundcage studiju u Zagrebu pjesma i snimala. Pjesma je veselog i zaraznog ritma, puna pozitivnih stihova, a govori o osobi koja se čvrsto odlučila boriti za svoju ljubav - kaže Andrea. 

Videospot snimala je ekipa iz Cinemtic-a pod redateljskom palicom Josipa Grizbahera, direktor fotografije je Ivan Grizbaher, a za snimke iz zraka zaslužan je Vedran Kliska. Spot je sniman na predivnim lokacijama jezera Lapovac u Našicama.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije