živi u strahu

Mlada glumica na meti 'obožavatelja'! Lažno se predstavljao kako bi joj se približio, dobio je zabranu pristupa

The 75th British Academy of Film and Television Awards at the Royal Albert Hall in London
Foto: Henry Nicholls/REUTERS
1/8
08.06.2022.
u 07:00

Mlada britanska glumica Millie Bobby Brown (18) bila je na meti obožavatelja kada je u Londonu snimala Netflixov film ''Damsel''. Naime, glumicu je uhodio ''obožavatelj'' koji je nekoliko puta uspio ući na filmski set kako bi joj se približio.

Mlada britanska glumica Millie Bobby Brown (18) bila je na meti obožavatelja kada je u Londonu snimala Netflixov film ''Damsel''. Naime, glumicu je uhodio ''obožavatelj'' koji je nekoliko puta uspio ući na filmski set kako bi joj se približio. 

Dalian Martin (24) lagao je o svom identitetu kao bi ušao na set, a potom se pojavio ured podcasta uživo u kojem je Millie sudjelovala. Glumica je tada obavijestila svoj tjelohraniteljski tim, a onda i policiju.

Ovo nije bio prvi put da je Martin lagao o svom identitetu kako se približio zvijezdi serije ''Stranger Things'', a nakon što je protiv njega podignuta kaznena prijava, glumica je dobila nalog za zaštitu od uhođenja te je sud utvrdio da postoji manji rizik od danjeg uznemiravanja.

-Martin je dao lažne informacije sigurnosnom osoblju na oba mjesta pokušavajući da uspostavi kontakt s Brown iz nepoznatih razloga- stoji u priopćenju.

Također, sud je donio privremenu odluku da se obožavatelju zabranjuje kontaktiranje glumice i njezine obitelji, posjećivanje mjesta na kojima bi se mogla nalaziti i zabrana fotografiranja. Policiji je morao prijaviti sve uređaje koje posjeduje, a koji imaju pristup internetu kao i lozinke profila na društvenim mrežama. Ukoliko se neće držati propisanih odluka prijeti mu zatvorska kazna, a u međuvremenu je obrisao sve račune na društvenim mrežama.

Podsjetimo, Millie Bobbi Bown iza sebe ima zavidnu karijeru koja je započela ulogom djevojčice Eleven u Netflixovoj seriji "Stranger Things", a život za nju i njezinu obitelj nije oduvijek bio jednostavan. Od siromašne engleske djevojčice postala je holivudska zvijezda, za koju se danas otimaju i filmski producenti, ali i modni dizajneri. No, možda se ništa od toga ne bi dogodilo da njezini roditelji nisu stavili život cijele njihove obitelji 'na kocku', a sve kako bi ostvarili njezini snove te se preselili u Los Angeles.

 -Bez njihove podrške zasigurno ne bi bila danas ovdje gdje jesam. Moji roditelji zaista su nevjerojatni i putuju svugdje sa mnom i zbog njih sam ovdje gdje jesam. Iznimno sam im zahvalna na tome, a nadam se kako će moja priča biti uzor mladim ljudima da vide kako se snovi stvarno mogu ispuniti- rekla je Millie.

VIDEO Meghan Markle odala počast žrtvama masakra i izazvala burne reakcije

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije