Osvaja društvene mreže

Dugo ju je skrivao, a sada je konačno otkrivena. Upoznajte predivnu sestru Ivana Rakitića!

Nikol Rakitić
Foto: Facebook
1/5
15.07.2016.
u 09:22

Iako ju je nogometaš do sada pokušavao sakriti od javnosti, zgodna Nikol svoju popularnost stekla je na društvenim mrežama gdje ima cijelu vojsku pratitelja

Nogometaš Ivan Rakitić i njegova predivna supruga Raquel svojim objavama na društvenim mrežama često privlače pažnju javnosti. No u posljednje vrijeme mnogima je za oko zapela i osam godina mlađa Ivanova sestra Nikol.

Iako ju je do sada pokušavao sakriti od javnosti, zgodna Nikol popularnost stekla je na društvenim mrežama gdje ima cijelu vojsku pratitelja. Samo na Instagramu prati ju više od 43 tisuće korisnika.

Rakitić svoju sestru naziva mazom obitelji, a osim nje ima četiri godine starijeg brata Dejana, trenera kluba NK Pajde iz Möhlina, švicarskog gradića u kojem živi nogometaševa obitelj, piše T portal.

Nogometaš je jako vezan za svoju obitelj pa Nikol, kad god ulovi vremena, dolazi u Barcelonu kako bi uživala s nećakinjama, trogodišnjom Altheom i dvomjesečnom Adarom. 

Iako se šuškalo o naklonosti lijepe Nikol prema Rakitićevu dobrom prijatelju, mladom nogometašu Alenu Haliloviću, Ivanova mlađa sestra trenutačno je u sretnoj vezi. Njezino srce zarobio je tajanstveni Massimo s kojim je prošlu Novu godinu dočekala u Barceloni kod brata i njegove supruge.

 

sretno braco moj 😚❤️ @ivanrakitic #idemovatreni #euro2016 ⚽️🏆🇭🇷 #hrvatska

A photo posted by Nikol Rakitic (@nikolrakitic) on

>>Možete li vjerovati da je nedavno rodila? Supruga Ivana Rakitića izgleda nevjerojatno u bikiniju

Komentara 9

BL
BLavay
14:22 15.07.2016.

U svakom našem gradiću ima puno ljepših!

LE
LeonardS
10:11 15.07.2016.

Nije mi jasno što pravite od dijeteta, ni u prosjek dijete ne spada! Samo će te je razboliti

MR
mrki69tua
17:44 15.07.2016.

U Split u mojoj ulici od 30-ak kuća ima 5 ljepših cura...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije