posebno dirljivo

Mladen Vukorepa na kraju 'Potjere' podijelio tužnu vijest: 'Hvala ti za sve i počivala u miru'

Foto: HRT
1/14
30.05.2022.
u 19:16

- Ova emisija je dosta emotivna za mene iz osobnih razloga. I želim se na kraju zahvaliti osobi koja je najzaslužnija za sve što sam postigao u životu. Hvala ti mama za sve i počivala u miru - kazao je Vukorepa na kraju emisije.

Mladen Vukorepa, lovac iz megapopularnog HRT-ovog kviza 'Potjera' na kraju večerašnje emisije podijelio je tužnu vijest. Naime, otkrio je kako je preminula njegova majka. 

- Ova emisija je dosta emotivna za mene iz osobnih razloga. I želim se na kraju zahvaliti osobi koja je najzaslužnija za sve što sam postigao u životu. Hvala ti mama za sve i počivala u miru - kazao je Vukorepa na kraju emisije. 

 Podsjetimo, Vukorepa, koji ne dijeli često detalje iz privatnog života, te se o njemu jako malo zna po zanimanju inženjer elektrotehnike. Odmalena je, kazao nam je u jednom intervjuu, bio napredniji od prosjeka te je uz minimalnu pomoć već s četiri godine čitao i pisao.

 – Puno toga u školi lako mi je polazilo za rukom, što je dvosjekli mač jer neće sve stvari u životu biti lake i neki se odlikaši znaju saplesti već na prvoj većoj životnoj prepreci. Kao klinac bio sam zaigran i radoznao, a radoznalost je najvažnija osobina svakog kvizaša – priznao je samozatajni Vukorepa, kojeg često opisuju kao introverta.

VIDEO Blanka Vlašić iznenadila obožavatelje fotografijama s vjenčanja: 'Udala sam se i čekam bebu'

Ključne riječi

Komentara 16

KA
kažemja
20:35 30.05.2022.

Mama je jedna , jedina i uvijek je veliki gubitak kad ode.

TR
tranica
20:33 30.05.2022.

Pokoj vječni daruj joj Gospodine. Sućut Mladenu.

PR
prajdali100
21:07 30.05.2022.

Nisam gledao.Tužno.Počivala u miru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije