Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MATTEO BOCELLI

Mladi talijanski glazbenik svojim prvim nastupom u Hrvatskoj oduševio stranu i domaću publiku

Matteo Bocelli
Foto: David Kurti
1/7
03.07.2024.
u 12:20

Na ekskluzivnom koncertu u organizaciji Star produkcije i Festivala Opatija strana i domaća publika uživala je u pjesmama s Matteovog albuma prvijenca, kao i u izvedbama njegovih najdražih opernih arija i skladbi odabranih za ovu priliku

Matteo Bocelli sinoć se prvi put predstavio hrvatskoj publici na Ljetnoj pozornici u Opatiji koja se pokazala kao savršen prostor za ovu priliku. Spoj Matteove glazbe, njegovog baršunastog vokala, izvrsnih glazbenika i ljetnog vedrog neba pružio je posjetiteljima koncerta pravu večer za uživanje.

Na ekskluzivnom koncertu u organizaciji Star produkcije i Festivala Opatija strana i domaća publika uživala je u pjesmama s Matteovog albuma prvijenca, kao i u izvedbama njegovih najdražih opernih arija i skladbi odabranih za ovu priliku. Reakcija i naklonost publike nakon svake izvedbe pokazala je kako se radi o umjetniku kojeg tek čekaju velike stvari u budućnosti. Uz pratnju klavira, gitare, violina, violončela i bubnja stvorio je intimnu, gotovo domaću atmosferu čemu je pridonijela i njegova jednostavnost i pristupačnost u komunikaciji s publikom.

“Posebno je zadovoljstvo dovesti u Hrvatsku mladog umjetnika kao što je Matteo, koji već na samom početku svoje glazbene karijere pokazuje svoju nedvojbenu kvalitetu. Uživali smo svi večeras ovdje u Opatiji, dugo ćemo pamtiti ovaj nastup”, izjavio je direktor Star Produkcije Alen Ključe.

VEZANI ČLANCI: 

Matteo je 2020. objavio svoj prvi singl, prekrasnu ljubavnu pjesmu „Solo“, koja spaja elemente klasične arije s pop melodijom i pop izričajem i odmah privukao veliku pažnju svojim talentom. Tek je prošle godine napokon objavio svoj prvi, dugoočekivani, samostalni album, jednostavnog naziva ‘Matteo’ koji mu je otvorio vrata svjetskih pozornica pa su uslijedili koncerti diljem Sjedinjenih Država, Australije i Europe, a Matteo je prerastao u pravu aktualnu zvijezdu.

Bila je ovo prava ljetna noć za pamćenje, u idiličnom okruženju, ispunjena odličnom glazbom!

VIDEO: Goran Višnjić na predstavljanju Rimčevog robotaksija

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije