objavila i fotke

Mnogima omiljena emisija koja se prikazuje na HRT-u ide na pauzu, Barbara Kolar otkrila kad se vraća

Zagreb: Dodjela medijske nagrade "Ve?ernjakova ruža" u Hrvatskom narodnom kazalištu
Foto: Neva Zganec/PIXSELL
1/12
18.06.2024.
u 16:30

Napisala je i kako će se ova mnogima omiljena emisija koja se prikazuje na HRT-u vratiti 16. rujna. Pokazala je i suradnike s kojima radi emisiju, a među njima je bila i voditeljica Iva Šulentić koja je postala majka prošle godine.

Voditeljica Barbara Kolar na Instagramu je otkrila da emisija 'Kod nas doma' ide na pauzu. Napisala je i kako će se ova mnogima omiljena emisija koja se prikazuje na HRT-u vratiti 16. rujna. Pokazala je i suradnike s kojima radi emisiju, a među njima je bila i voditeljica Iva Šulentić koja je postala majka prošle godine. 

- Ove je fotografije @renato.brandolica za @hrvatska_radiotelevizija napravio uoči početka sezone @kodnasdoma_hrt. Danas je prvi ponedjeljak nakon njezina svršetka i čini mi se lijepa prilika zahvaliti se svima koji su u njoj sudjelovali, ispred i iza kamera. Od ove početne slike dobili smo ponešto kadrovskih pojačanja i nadam se mnoge privukli da djelić poslijepodneva provedu uz našu emisiju. Vidimo se ponovno na ekranima 16. rujna, a u međuvremenu vas novi sadržaji čekaju na društvenim mrežama - napisala je Barbara. 

 

Inače, glazbenica Hana Huljić Grašo gostovala je nedavno kod Ive Šulentić u emisiji "Kod nas doma", a tema njezinog gostovanja bilo je majčinstvo. Hana je otkrila kako organizira vrijeme uz dvogodišnju kći i poslovne obaveze. "Štogod sam planirala u organizaciji nekoj, ništa nije bilo tako. Organizaciju naučiš kroz vrijeme. Tek sam sada, nakon dvije godine, uhvatila neki hod i tek sam sada zapravo shvatila kako izorganizirati vrijeme. U početku mi nije bilo jednostavno", rekla je te dodala da se divi samohranim roditeljima jer, priznaje, ne zna kako bi ona uspjela odraditi poslovne obaveze bez pomoći. "Ne znam koliko bi to uspjela da nije njih, da nema baka i djedova", kaže. 

Hana je nakon rođenja Albe objavila nekoliko dječjih pjesama, a posljednja je izašla ona pod nazivom "Palačinke" u čijem stvaranju je sudjelovala i Grašina i Hanina kći. "Stavila sam i Albino pjevanje, ali sasvim slučajno se to dogodilo. Otkad je prvi put čula pjesmu dok sam je radila, odmah je počela pjevati 'jaja jaja' i obožava je. Jednom prilikom sam ostavila mobitel za stolom s otvorenim diktafonom i, kako sam se okrenula, odmah je uzela mobitel, pritisnula diktafon i otpjevala cijelu melodiju refrena", rekla je Hana. 

GALERIJA Ovo su supruge i partnerice naših reprezentativaca: Predivne dame najvjernija su im podrška s tribina

Zagreb: Dodjela medijske nagrade "Ve?ernjakova ruža" u Hrvatskom narodnom kazalištu
1/61

Osvrnula se i na savjete koje dobiva u vezi majčinstva. "Ja na sve strane, gdje god dođem slušam savjete. Što je lijepo, ali shvatila sam da je svako dijete drukčije. Neke savjete čak i uspijem prihvatiti, ali neki ne idu kod mog djeteta. Jednostavno se učiš i moraš slušat svoju intuiciju. Kad god poslušam intuiciju, to bude pravi put", kazala je. Podsjetimo, Hana sa suprugom glazbenikom Petrom Grašom trenutno očekuje drugo dijete, sina.

VIDEO U Zagrebu otkrili bistu Johnnyja Štulića, izradio ju je bubnjar Boris Leiner

Komentara 1

DU
Deleted user
16:49 18.06.2024.

Vratite se brzo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije