Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIVEA CRO A PORTER

Modna priča s ulica New Yorka dizajnera Luke Grubišića

luka
30.09.2010.
u 15:50

Lukina igra ide i dalje: dizajnirao je minikolekciju za pse, koju će svaka trendseterica prepoznati kao pravi modni izazov za svojega kućnog ljubimca.

Mladi dizajner Luka Grubišić, koji je svojim talentom i modnom vizijom u vrlo kratkom roku stekao status cijenjenog dizajnera s jasno izraženim modnim stavom, na skorašnjem Nivea Cro a Porteru ponudit ce balansirani spoj klasike s izraženim seksepilom. Revija Luke Grubišića na rasporedu je trećeg dana Nivea Cro a Portera Black u subotu 9. listopada u trgovačkom centru Westgate.

Već prepoznatljiv “balon oblik” kratkih haljinica dominira i ovom kolekcijom, koje u kombinaciji s LukA T-shirt majicama dobivaju pravi newyorški ulični stil, što i ne čudi jer upravo je on kao asistent slavnog Oscara de la Rente u New Yorku učio svoj zanat. Koloristički spektar ove je sezone umjeren, kolekcijom prevladavaju ružičasta i ljubičasta, kojima se naglašava oštar seksepil, dok se crno-bijelim kombinacijama kolekcija umiruje i lako pretvara iz dnevne u seksi noćnu kombinaciju.

Ove sezone Luka je odlučio koketirati s nekim novim materijalima igrajući se tako vunenom čipkom što cijeloj kolekciji daje romantičan prizvuk. No, on i dalje koristi pamuk, svilu i druge prirodne materijale dok metalnim remenjem naglašava struk. I ovosezonsku kolekciju karakterizira naglasak na konstrukciji i strukiranosti modela kojima seksepil onih koji nose njegove kreacije dobiva poseban naglasak.

Lukina igra ide i dalje te je napravljena i minikolekcija za pse koju će svaka trendseterica prepoznati kao pravi modni izazov za svojega kućnog ljubimca.

Mladi dizajner inspiraciju za svoje kolekcije crpi iz izmišljenih mitskih bića, između pudlica i pegaza, moćnoga krilatog konja grčke mitologije. Ova mitološka legenda u Luki je probudila skrivenu i tajnovitu maštu čije događaje i glavne likove nastoji projicirati u otiscima i konstrukcijskim izradama svojih modela. Istraživanje mitoloških legendi i spoj modernog načina života stvorio je u Luki novi tip žene - bajkovitu princezu koja ne pretendira pronalasku svog princa jer je slobodna i sretna!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije