Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 161
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi na okupu

Modni dvojac ELFS okupio celebrityje na događaju koji su organizirali za prijatelje i ljubitelje mode

Foto: PROMO
1/13
10.07.2019.
u 18:28

Ovaj događaj privukao je i brojna poznata lica poput Ivana Šarića, Elle Dvornik, Tihane Harapin Zalepugin, Indire Levak, Matije Vuice.

Jedan od naših najpoznatijih modnih dvojaca, Aleksandar Šekuljica i Ivan Tandarić, znani kao dizajneri ELFS, na poznatoj adresi u Amruševoj organizirali su modno-edukativni društveni događaj.

Na događaju su ugostili brojne osobe s hrvatske strade da bi im predstavili novi proizvod za svakodnevno korištenje. Uzimajući u obzir njihovu profesiju, poznati dizajneri udružili su se s Philipsovim stručnjacima i prisutne odabrane goste educirali o korištenju novog Philips Steamer glačala.

Foto: Promo

"Za nas koji se profesionalno bavimo modom, pravilno održavanje odjeće ključno je za njezin dobar i nov izgled. Tu jednostavno nema kompromisa, svaki aspekt mora biti savršen, i funkcionalno i estetski”, izjavili su Šekuljica i Tandarić koji posebnu pažnju pridodaju detaljima te poštuju želje i potrebe svojih vjernih klijenata.

Brzo i jednostavno, odlike su svakog proizvoda koji mora zadovoljiti sve one koji se nad hrpom odjeće zadržavaju svakodnevno.

Ovaj događaj privukao je i brojna poznata lica poput Ivana Šarića, Elle Dvornik, Tihane Harapin Zalepugin, Indire Levak, Matije Vuice, Vanje Halilović, Renate Sopek, Ane Begić Tahiri, Damira Kedže, Borne Kotromanović, Antonije Šole, Lare Antić, Manuele Svorcan.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije