ne viđaju se često u javnosti

Modrićev otac Stipe i sestra Diora stigli na doček u Zadar, družili se s Livakovićem i Erlićem

Zadar: Tata Luke Modrića dočekao s navijačima Dominika Livakovića i Martina Erlića
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/7
21.12.2022.
u 08:29

Luka Modrić nije stigao na doček u Zadru zbog drugih obveza, a zbog svega se ispričao svojim pratiteljima na Instagramu i poručio im da će sa Zadranima slaviti njegova obitelj. Na doček vatrenih stigli su Lukin otac Stipe i sestra Diora.

Dan nakon velikog dočeka na Trgu bana Jelačića naši nogometni reprezentativci s brončanim medaljama stigli su i u svoje rodne gradove. U Zadru je tako jučer organiziran svečani doček na Forumu za vatrene na koji su stigli Dominik Livaković i Martin Erlić, dok je Luka Modrić bio spriječen. Svojim zadarskim pratiteljima na Instagramu poslao je pozdrav i poručio im da će na dočeku biti njegova obitelj. I tako je i bilo... Zajedno sa Zadranima nogometašima su na osvojenoj bronci još jednom čestitali Modrićev otac Stipe i sestra Diora koje ne viđamo često u javnosti.

Foto: Šime Zelić/ PIXSELL
Odlično raspoložen Stipe Modrić razgovarao je s Livakovićem s kojim je zasigurno izmjenjivao i dojmove iz Dohe u kojoj je svog sina Luku bodrio sa suprugom Radojkom, kćeri Diorom i troje djece. Na tribinama se tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva mogla vidjeti i Lukina supruga Vanja Modrić

Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
Inače, Lukin otac Stipe bio je vrlo tražen na tribinama, a fotografiju s njim poželjela je i bivša predsjednica, također strastvena navijačica, Kolinda Grabar-Kitarović, ali i predsjednik FIFA-e Gianni Infantino koji je fotografiju s Kolindom i Modrićevim ocem objavio na svom Instagramu odmah nakon završetka SP-a. - Hvala Hrvatska na sjajnom doprinosu ovom svjetskom prvenstvu - poručio je Infantino uz fotografiju. 

Foto: Instagram

VIDEO Neki imaju kokoši, glumce, a drugi pak Ivana Pavla II.: Najviše tetovaža ima ipak Marko Livaja

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije