usmjeren je na djecu

Momčilo Otašević o razvodu od Jelene Perčin: 'Teško je, promjena je ogromna'

Jelena Perčin i Momčilo Otašević
Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL
1/50
22.11.2023.
u 11:25

Crnogorski glumac je otkrio da su mu u preživljavanju ovog razdoblja najviše pomogli djeca, posao i prijatelji.

Hrvatska glumica Jelena Perčin (42) početkom je godine potvrdila vijesti da se rastaje od crnogorskog glumca Momčila Otaševića (33) s kojim je u braku bila pet godina. Uz potvrdu ove vijesti, Jelena je kratko poručila da neće otkrivati puno više detalja o svom privatnom životu te da su oboje usmjereni na dobrobit svoje djece. Sada je o ovoj temi progovorio i crnogorski glumac. Momčilo je otkrio da su mu u preživljavanju ovog razdoblja najviše pomogli djeca, posao i prijatelji.

 – Kad se to dogodilo, prvo sam pomislio da je smak svijeta. Međutim, kad sam razmislio, shvatio sam da je možda tako i bolje i tražio najbolje rješenje za djecu i po tome se ravnao. Nisam imao mnogo vremena za očajavanje. Danas se trudim misliti pozitivno i organizirati se što bolje mogu u novonastaloj situaciji. Teško je, promjena je ogromna, a djeca su sad na prvom mjestu – rekao je za srpsku Gloriju te otkrio da s djecom provodi onoliko vremena koliko mu obaveze dozvoljavaju. 

– Najveće zadovoljstvo mi predstavlja boravak na Cetinju kod roditelja i na moru. Tamo sam shvatio koliko Maša ima energije i često se pitao koliko može da trči i skače. Moja mama Nada i tata Duško kažu mi da je ista ja, da sam i sam bio takav, ako ne i gori - rekao je te dodao da ove zime kćer planira naučiti i skijati. 

VEZANI ČLANCI

Podsjetimo, Jelena i Momčilo zajedno imaju dvoje djece, sina Jakšu (3) i kćer Mašu (5), a u braku su bili pet godina. Momčilo i Jelena vjenčali su se u tajnosti u Crnoj Gori 2018. godine, a njihova ljubav počela je na snimanju serije 'Zora dubrovačka' 2013. godine. Par su pratila šuškanja o kraju ljubavi neko vrijeme prije nego su potvrdili ove vijesti, a njih je Jelena i demantirala u rujnu prošle godine.

U ljeto 2022. godine je glumac objavio i prvu zajedničku fotografiju na društvenim mrežama. Radilo se o fotki nastaloj tijekom romantične večere uz more.

- I ja sliku sa ženom imam - napisao je tada Momčilo u opisu. Otašević do tada nije dijelio fotografije sa suprugom već samo videa i fotografije projekata u kojima bi se našao, a tu i tamo i poneku objava posvećena njihovo dvoje djece.

Osim toga, Momčilo je nedavno otkrio u intervjuu za InMagazin da ne obraća pozornost na medijske naslove. 

- Vjeruj mi ne obraćam pozornost više. Ako me netko moj pita samo odmahnem rukom - rekao je.

VIDEO Vitasović rastužio fanove: 'Idem sa suprugom izvan države' 

 

Komentara 1

AN
AnimaTor
11:44 22.11.2023.

A sto je sa Flixbusom , Ursulom ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije