NA INSTAGRAMU

Obračunala se s pratiteljicom: Klingor Mihić podijelila ružan komentar koji je dobila zbog slike bolesne majke

Foto: Instagram
1/17
19.09.2024.
u 13:40

"Želim joj da potraži i dobije pomoć, kako stručnu tako i onu jednako važnu – ljubav i podršku svojih bližnjih, i onda kad cvjetaju ruže, ali i kad se sve ruši i krene nizbrdo", poručila je pratiteljici Lana

Bivša pjevačica, influencerica i uzgajivačica pasa Lana Klingor Mihić (43) ponovno se oglasila u povodu hospitalizacije njene majke Sonje na ''Odjelu za demencije'' ali ovaj put s dobrim vijestima. Naime, ona se danas vraća kući, a Klingor se, osim toga, osvrnula i na komentare koje je izazvala svojom rijetkom objavom. U pričama na Instagramu napisala je podulju poruku u kojoj je objasnila razlog objavljivanja slike bolesne majke te se obratila pratiteljima.

Započela je u pozitivnom tonu: "Evo me, sjela sam pet minuta da udahnem prije nego što probudim svoju jedinu i kažem joj da sutra ide van iz bolnice. Moramo imati kratki pit stop na Rebru, po dozu krvi i onda smo slobodne. Poznajete me dovoljno, već znate da rijetko i gotovo nikad ne dijelim ovako privatne stvari, no eto u nekom prevelikom stiskanju tuge objavila sam situaciju s mamom pa vam želim reći dvije stvari", napisala je Lana pa zahvalila na dobronamjernim komentarima. "1. Ne mogu dovoljno zahvaliti svima vama, a bilo je na stotine poruka, na podršci i svakoj lijepoj riječi i želji za moju mamu. Značilo mi je puno", istaknula je.

Foto: Instagram screenshot

Međutim, onda je poslala poruku jednoj specifičnoj pratiteljici koja joj je ostavila ružan komentar: "2. Ako sam i željela objaviti sliku svoje majke, to je moja stvar. Ona je moj ponos, moj stup i oslonac, bila ona namontirana crvenokosa Sonja u štiklama koja žari i pali Hrvatskom ili sijeda gospođa od 73 godine, oslabljena, teško bolesna i potrošena od života jer je uvijek sebi bila na zadnjem mjestu. Uvijek iza potrebitih kojima je željela pomoći, ona je za mene ista. U mojim očima ona je najveća, najsnažnija, lavica koja se ne predaje iako je nezamislivo teško. A jednoj ženi koja mi je napisala ‘sram te bilo, želim ti da tebe djeca objavljuju dok ćeš ležati na samrtnoj postelji nemoćna i nesvjesna‘ želim da potraži i dobije pomoć, kako stručnu tako i onu jednako važnu – ljubav i podršku svojih bližnjih, i onda kad cvjetaju ruže, ali i kad se sve ruši i krene nizbrdo", zaključila je Mihić.

VEZANI ČLANCI:

Podsjetimo, Mihić je prije nešto više od tjedan dana na društvenim mrežama objavila fotografiju ispred "Odjela za demencije" te otkrila kako u privatnom životu trenutačno prolazi "pakao". Naime, prolazi iznimno težak period zato što se s teškom bolesti bori njezina majka Sonja, a sada je objavila i njezinu fotografiju te joj je uputila emotivne riječi. "Oko moje najdivnije. Srna moja. Ne daj se, živote moj!" napisala je Lana Klingor Mihić. Istaknula je kako se ne zna nositi s tugom koju osjeća, iako je dosad u životu prošla svašta, ali ovo je za nju neka nova razina s kojom se ipak ne zna boriti.

"Život nije Instagram. Imam osjećaj da količina tuge koju nosim u sebi posljednjih 10 mjeseci neće nikad proći. A život nemilosrdno ide dalje. Mama sam, supruga, posao ide... A u meni sve stoji", istaknula je iskreno bivša pjevačica. Kada je prije dvije godine Lana imala operaciju te je odlučila zamijeniti silikone u grudima novima, njezina majka je brinula o njoj kako bi se što prije oporavila.

GALERIJA: FOTO Pogledajte sve transformacije Maje Šuput tijekom zadnjih 25 godina, dosta se promijenila

1/25

"Najnježnije su ruke moje majke! Jedva mi je dozvolila ovu fotku pa moram podijeliti. Moja crvenokosa Sonja. Sad je u penziji pa je baš briga, ali svi koji je pamte, pamte je kao crvenokosu jaku ženu, koja se nesebično davala u pomoći drugima, koja pomiče planine i nema toga što ne može. Uvijek borac, uvijek na strani potrebitih i slabijih, uvijek čovjek. Oslabila je moja majčica, potrošio ju je život, sustigao Parkins, ali zato ima mene, Sonju 2.0., a ta pak, kao što znate, sve što dotakne pretvori u zlato. Zato nema brige, jer jedna je mama i jedan je tata", poručila je Lana.

VIDEO: Ella Dvornik progovorila o razvodu: 'Traje već tri godine i kako mi se čini – samo je nebo granica'

Komentara 13

Avatar rubinet
rubinet
17:03 19.09.2024.

"Moramo imati kratki PIT STOP na Rebru, po dozu krvi i onda smo FREE. Poznajete me dovoljno, već znate da rijetko i gotovo nikad ne dijelim ovako FULL privatne stvari.." Hellou, jako fensi taj lengvidž.

Avatar Castro
Castro
15:28 19.09.2024.

...." influencerica i uzgajivačica pasa.."...ima veliki clanak u vecernjem listu o svojoj mami...!!! fali jos ono " udarna vijest "! Boze pomozi.

Avatar Seurat
Seurat
15:35 19.09.2024.

Ma hajde, hajde, ne objavljuju se takve fotografije da se majci zahvali na blablabla... Te fotografije objavljujete da iskamčite nekakve pohvale i sućut kako se eto brinete o roditeljima i niste samo praznoglave dosadnjakuše. Dobro te ženska pročitala.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije