Poseban gost

Morgan Freeman u Dubrovniku će odsjesti u vili Agavi

morgan freeman (1)
REUTERS/Pixsell, AFP/Pixsell
31.07.2010.
u 17:10

Glumac dolazi u nedjelju u jutarnjim satima posebnim letom iz Sarajeva, a u luksuznoj vili bit će mu na raspolaganju četiri sobe, dnevni boravak i terase s jacuzzijem, a može koristiti i jahte

Glumac Morgan Freeman u jutarnjim satima u nedjelju posebnim čarter letom stiže u Dubrovnik iz Sarajeva. Morgan je poseban gost Dubrovnik Film Meetinga, a bit će smješten u vili Agava, u kojoj smještaj stoji 7000 eura po danu, a u kojoj su već odsjeli i Kevin Spacey i drugi poznati gosti.

Glumcu će na raspolaganju biti četiri luksuzne sobe, pet terasa s otvorenim jacuzzijem i veliki dnevni boravak. Imat će 24 sata na raspolaganju osobnog batlera, spremačicu i kuhara. Za boravka u Dubrovniku hollywoodski glumac i njegova ekipa mogu se koristiti i sa dvije luksuzne jahte, kojima će moći razgledati našu obalu. Glumac će se po Dubrovniku voziti u mercedesu sa zatamnjenim staklima.

Ključne riječi

Komentara 2

OB
-obrisani-
17:56 31.07.2010.

Veliki pozdrav jednom od mojih najomiljenijih umjetnika!

BA
Babaroga
01:07 01.08.2010.

Morgan Freeman je teži perveznjak. Prije par godina je izbio veći skandal jer se otkrilo da je spavao sa tada svojom, još maloljetnom posvojenom unukom. Kao i Woody Allen koji je oženio svoju posvojenu kćer ili Roman Polanski koji jee sodomizirao tada 13 godišnju curicu. To nisu umjetnici nego gamad. Pljunuo bih im u lice pa onda ispravio grešku njihovog postojanja.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije