svjedočila i glumčeva sestra

Mučni detalji sa suđenja: Johnny je Amber vukao po podu po razbijenom staklu, a onda je penetrirao u nju bocom

Depp defamation case against Heard, in Virginia
Foto: POOL/REUTERS
1/6
13.04.2022.
u 16:52

Na sudu su odvjetnici glumice iznijeli još mučnih detalja, a među njima i jednu iznimno šokantnu situaciju u kojoj je Johnny penetrirao u nju bocom alkoholnog pića.

Rat bivših supružnika, glumice Amber Heard i Johnnyja Deppa se nastavlja. Depp je odlučio optužiti Amber Heard za klevetu, nakon što je ona njega optužila da ju je zlostavljao. Glumac također na sudu u gradu Fairfaxu u američkoj državi Virginia  traži i odštetu u iznosu od 50 milijuna dolara.

 Amber i Johnny rastali su se još 2017. godina, no nakon razvoda glumica je bivšeg supruga teško optužila za fizičko, psihičko i spolno zlostavljanje zbog čega je njegova karijera gotovo propala. Amber je u jeku #MeToo pokreta optužila Johnnyja da ju je pod utjecajem droge tukao, verbalno maltretirao. Isto tako je objavila i tekst u kojem ga je optužila za seksualno zlostavljanje.  

Na sudu su odvjetnici glumice iznijeli još mučnih detalja, a među njima i jednu iznimno šokantnu situaciju u kojoj je Johnny penetrirao u nju bocom alkoholnog pića.

"Prislonio ju je na bar. Gađao ju je bocama. Vukao ju je po podu po razbijenom staklu. Udario ju je. Udario ju je nogom. Rekao joj je da će je je*** ubiti, da je je*** mrzi. Udarao ju je, udarao. A onda je penetrirao u nju bocom " kazala je odvjetnica Elaine Bredehoft koja je dodala da je glumac kontrolirao kako se glumica odijeva.

S druge strane, odvjetnica Johnnyja Deppa Camille Vasquez u  uvodnoj je riječi kazala kako je Amber problematična osoba koja manipulira ljudima oko sebe.

"Pribjegavala je fizičkom nasilju, gađala ga stvarima, udarala ga, govorila bi mu da je kukavica, da nije bio dovoljno muško jer se nije htio tući s njom" rekla je.

Zanimljivo je i da je glumičina odvjetnica kazala kako je Depp na Amber gledao kao na svoju majku i sestru koju - mrzi.

"Čut ćete svjedočanstva terapeuta kojima je priznao da je bijesan, on je poput demona i svoju ženu Amber gleda kao svoju majku i svoju sestru koju mrzi. To je potaknuto alkoholom i drogom" rekla je.

Ta spomenuta sestra, Christi Dembrowski pojavila se kasnije na sudu, na strani Johnnyja te je odmah pri ispitivanju rekla da je i dalje bliska s glumcem te da mu je jedno vrijeme bila i menadžerica. Ispričala je neke nepoznate detalje o glumčevu odrastanju, otkrila je da je njegova majka bila zlostavljač, a iznijela je i detalje o vezi s Heard.

Naime, Dembrowski je čula razgovor između bivših supružnika, koji se odvijao oko rekla za brend Dior koju je Johnny trebao snimiti.
Amber mu je, navodi Christi, rekla kako je star i debeo i da ne razumije zašto bi ga ta luksuzna kuća htjela snimiti za reklamu.
Suđenje još uvijek traje, a svjedočit će još i neki stručnjaci, psihijatri i psiholozi. 

VIDEO Maja Šuput javila se nakon "incidenta s haljinom": "Moja doza stresa u kojoj uživam!"

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Đoni_bravo
Đoni_bravo
17:51 13.04.2022.

Već se jednom razotkrio da ova elitna prostitutka laže tj. da se udružila sa nekoliko ljudi s kojima se drogirala i seksala u cilju da uništi poznatog glumca

Avatar crazy_bat
crazy_bat
19:22 13.04.2022.

U kojem to paralelnom svemiru psihijatar smije iznositi ono što mu je pacijent ispričao na seansi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije