poznate ljepotice

Idealna žena? Evo kako je zamišljaju muškarci, a kako žene

idealna žena
Foto: Youtube (screenshot)
1/12
11.12.2013.
u 22:30

Dva "savršena" tipa lica, sastavljena od dijelova lica poznatih glumica, pjevačica i modela, otkrivaju iznenađujuću razliku kako muškarci i žene percipiraju ljepotu

Dva "savršena" tipa lica, sastavljena od dijelova lica poznatih glumica, pjevačica i modela, otkrivaju iznenađujuću razliku kako muškarci i žene percipiraju ljepotu.

Tijekom jednog istraživanja o ljepoti, od muškaraca i žena zatraženo je da izrade savršeno lice od dijelova lica poznatih ljepotica.

Istraživanje je pokazalo da muškarci preferiraju plavu kosu, pune usne i istaknute jagodične kosti, ali i manji nos, manje čelo te finije obrve.

Žene kao prikaz ljepote vide tamnu kosu, jači nos i veće čelo, istaknutije obrve i manje obraze.

Kod muškaraca je najpopularnija Shakirina plava kosa, nos Mirande Kerr, čelo Jennifer Aniston, obrve Kate Middleton i obraze Angeline Jolie, kao i njene pune usne.

Žene pak odabiru kosu Friede Pinto, obraze Keire Knightley, obrve Care Delevingne, nos Blake Lively i usne Scarlett Johansson.

>>Ovako Hrvati vide idealnu ženu

Ključne riječi

Komentara 4

Avatar bradaZG
bradaZG
07:47 12.12.2013.

Koje gluposti.....

IP
info_punkt
11:20 12.12.2013.

spojiš deset ljepotica i dobiješ nakazu...

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
08:34 12.12.2013.

idealna žena nije po pitanju ljepote....koja je jako prolazna...a glupost ostane na kraju

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije