Vivian Jenna Wilson

Muskova transrodna kći odgovorila ocu: 'On je lažov, znao je za moju tranziciju'

FILE PHOTO: Tesla Inc CEO Elon Musk attends the World Artificial Intelligence Conference (WAIC) in Shanghai
Foto: ALY SONG/REUTERS
1/7
26.07.2024.
u 15:47

Vivian je kazala da njih dvoje gotovo i nisu razgovarali posljednje četiri godine, a prisjećajući se djetinjstva napominje da je on bio prisutan "možda 10% vremena".

Nakon što je Elon Musk, izvršni direktor Tesle i SpaceX-a, u intervjuu s Jordanom Petersonom, poručio kako je bio prevaren kako bi potpisao dokumente za davanje blokatora puberteta svojem djetetu Xavieru koji se sada zove Vivian Jenna Wilson, sada se oglasila i njegova transrodna kći Vivian, koja je 2022. u dobi od 18 godina zakonski podnijela zahtjev za promjenu imena i spola.

- Mislim da je pretpostavio da neću ništa reći i da ću ovo pustiti da prođe. To neću učiniti jer ako namjeravaš lagati o meni bezočno pred milijunskom publikom, neću to samo tako pustiti, kazala je za NBC News i dodala da je Musk bio upoznat s njenom tranzicijom, te kako je znao sve nuspojave njenog liječenja, za koje navodi da je uključivalo blokatore puberteta i hormonsku nadomjesnu terapiju. Međutim, dodaje da njih dvoje gotovo i nisu razgovarali posljednje četiri godine, a prisjećajući se djetinjstva napominje da je on bio prisutan "možda 10% vremena". 

GALERIJA:  Huljić, Kutlić, Dino Jelusić... Pogledajte koje su sve slavne 'face' stigle na vjenčanje Matije Cveka

FILE PHOTO: Tesla Inc CEO Elon Musk attends the World Artificial Intelligence Conference (WAIC) in Shanghai
1/65

"Ta procjena je čak i pretjerana. To je samo činjenica iz tog vremena, nisam prije shvaćala koliko je to nenormalno iskustvo", rekla je.
Wilson je rekla da, otkad zna za sebe, Musk joj nije pružao podršku. Rekla je da je on rijetko bio prisutan u njezinu životu, ostavljajući nju i njezinu braću i sestre na brigu njihovoj majci ili dadiljama, iako je Musk imao zajedničko skrbništvo. Dodala je da ju je Musk grdio kad je bio prisutan. 

“On se vrlo brzo razljuti. On je bezbrižan i narcisoidan", rekla je i dodala da ju je, dok je bila dijete, Musk maltretirao zbog pokazivanja ženstvenih osobina i vršio pritisak na nju da izgleda muževnije, uključujući i tjeranje da produbi svoj glas već u osnovnoj školi. 

VEZANI ČLANCI: 


“Išla sam u četvrti razred. Išli smo na putovanje za koje nisam znala da je zapravo samo reklama za jedan od njegovih automobila, i on je stalno vikao na mene zlobno jer sam imala previsok glas. Bilo je okrutno", rekla je. 

Vivian je jedno od šestero djece koje Musk dijeli s bivšom suprugom Justine Wilson. Musk je ranije za nju rekao da je "homoseksualka i pomalo autistična" te da je kao dijete uzimala njegovu odjeću iz ormara, a ona kaže da je njegovo sjećanje u potpunosti lažno. 

VIDEO: Oženio se Matija Cvek: Zasjao u ružičastom odijelu

 

Ključne riječi

Komentara 21

DU
Deleted user
16:25 26.07.2024.

Još jedno dijete koje ništa ne shvaća...roditelji joj je znače ništa. Takvih mi više nije žao što će im se dogoditi.

ED
edgar2
16:18 26.07.2024.

Najvrućije žarište današnje kulture je trans pokret, s mafijom koja napada svakoga, (poput J.K. Rowling), tko se usuđuje suprotstaviti ideji da muškarci mogu postati žene, a žene muškarci. Rijetki su svjesni da je sjeme za ovaj napor prije desetljeća posijala mala skupina žena koje su se redovito okupljale kako bi promicale marksističku vjeru. Svakodnevno živimo pod njihovim pobjedničkim kišobranom.

Avatar bijelivrabac
bijelivrabac
16:06 26.07.2024.

Bilo kako bilo, psihijatri su umjesto ulaska u srž problema mlade osobe, iskoristili alat, koji bi Rada Borić uvela i ozakonila školstvom u Hrvatskoj, i iskoristili dijete u promicanju svojih ciljeva, koji s dobrobiti tog djeteta nemaju ama baš nikakveve veze. Dijete je promijenilo spol, ali su očito svi problemi zbog kojeg je to napravilo ostali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije