fanovi su oduševljeni!

VIDEO Marko Perković Thompson objavio novu pjesmu i spot, ranije je na ovo upozorio obožavatelje

Milenijska fotografija Šime Strikomana povodom obljetnice prve objave pjesme bojna Čavoglave
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/10
26.07.2024.
u 12:51

Sada je na svom službenom YouTube profilu Thompson objavio dovršeni spot i pjesmu, a kako zvuči novi hit mnogima omiljenog domaćeg pjevača možete poslušati i ovdje.

Već danima ne staje euforija obožavatelja zbog nove pjesme Mraka Perkovića Thompsona. U javnost je nedavno izašla nedovršena verzija pjesme - a pjevač je rekao da je izašla ilegalnim putem. Sada je na svom službenom YouTube profilu Thompson objavio dovršeni spot i pjesmu, a kako zvuči novi hit mnogima omiljenog domaćeg pjevača možete poslušati i ovdje. 

 

Perković se prije nekoliko dana obratio obožavateljima na društvenim mrežama vezano za ovu pjesmu. Thompson je otkrio da je pjesma 'Ako ne znaš što je bilo' u javnost izašla ilegalnim putem. Objasnio je da pjesma nije dovršena, te da će za nekoliko dana biti službeno objavljena. Dodao je i da će izaći i spot. Fanove je zamolio i za strpljenje, te je podijelio stihove nove pjesme. 

VEZANI ČLANCI:

- Dragi prijatelji, na internetu se pojavio audio pjesme 'Ako ne znaš što je bilo'. Pjesma nije dovršena i u javnost je izašla ilegalnim putem. Molimo fanove za strpljenje, pjesma sa spotom bit će službeno objavljena za nekoliko dana - napisao je Thompson na društvenim mrežama, a zatim i podijelio stihove nove pjesme: 

Kažu da sam lud

Da je novo vrijeme

Da su prošli dani

Pjesama za tebe

A meni tako dođe

Nakon čaše vina

Da ih pitam je l' to i vaša domovina…

Je l' moguće da ste

Zaspali na straži

zakletva barjaku

Da više ne važi

Je l' moguće da ste

Zavezali oči

Ne čujete tuđe

Korake u noći…

Ti si rođen sine

U vrijeme slobode

Rasti da je braniš

Kad ti stari ode…

Ako ne znaš šta je bilo

Nek' ti kaže Lika

Pitaj svaki kamen našeg grada Dubrovnika

Pitaj Zadar i Kotare

Zide Šibenika

Ako ne znaš milo moje

Upitaj heroje…

Pitaj Dunav šta je bilo

Oko Vukovara

I Velebit ladan kamen

Nek' ti odgovara

Je l' se Gospa hercegovska

Suza naplakala

To upitaj milo moje

Putem do Mostara…

Thompson će na stadionu Gospin dolac u Imotskom. će 8. kolovoza održati svoj samostalni koncert. Ulaznice su rasprodane u samo nekoliko sati, a to je dokaz koliko je glazbenik nedostajao svojim obožavateljima. 

GALERIJA Massimo, Oliver, Toše,Thompson, ali i mnogi drugi prije 16 godina u ovoj su emisiji zajedno nastupali

Milenijska fotografija Šime Strikomana povodom obljetnice prve objave pjesme bojna Čavoglave
1/46

Komentara 4

ST
strahimir
00:49 27.07.2024.

Marko je heroj i branitelj u miru, jer najsvetije stvari, domoljublje, ponos... koji smo stekli u ratu danas nam ruše orjunaši, jugosi, ... a najgori su njihovi mediji.

Avatar alteralterego001
alteralterego001
13:39 26.07.2024.

Bravo! Treba svako malo podsjetiti ove ljevičare i komšije što je bilo. Da se njih pita opet bi to napravili.

ST
StariSokol
09:43 28.07.2024.

Zar nije uspjeh da se Marko pojavi u VL a da ga se ne popljuje. Slijedeće je Pulska Arena. Marko je najzaslužniji Hrvat poslije Franje Tuđmana i Gojka Šuška. Pjesma "Bojna Čavoglave" u ratu je učinila svoje i trebalo bi ju zaštititi kao kulturnu baštinu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije