Gokce Bahadir

Muž htio iznenaditi glumicu pa se sam iznenadio! Zatekao ju golu sa svekrom

Foto: Instagram screenshot
1/7
18.08.2023.
u 17:20

Turska glumica Gokce Bahadir početkom godine ponovno se udala, a nakon njezinog vjenčanja otkriveni su detalji njezinog prvog braka. Naime, njezini prijatelji medijima su rekli da ju je bivši suprug zatekao kako gola gleda televiziju s njegovim ocem.

Život turske glumice Gokce Bahadir (41) obilježio je veliki skandal. Naime, početkom ove godine Gokce se udala po drugi put, i to za glazbenika Emira Ersoya, a nakon romantičnog vjenčanja u javnost su izašli detalji njezinog prethodnog braka s 45-godišnjim glumcem Alijem Sunalom. Gokce i Ali izrekli su sudbonosno ‘da‘ 2011. godine, a ljubavna idila trajala je samo godinu dana.

- Vjenčali smo se iz velike ljubavi, ali odlučili smo se razići jer su nam se putevi razišli - rekla je tada glumica i navela "razlike" kao razlog rastave. Iako se dugo nagađalo o razlozima njihovog prekida, osobe bliske paru uznijele su šokantne tvrdnje. Naime, navodno je glumičin prvi brak pukao, jer ju je suprug uhvatio u ljubavnom klinču sa svojim ocem Kemalom Sunalom, koji je u međuvremenu preminuo.

- Rahmetli Kemal je bio veliki zavodnik. Njih dvoje započeli su vezu samo nekoliko dana nakon što je on postao njezin svekar. Među njima je dugo trajala fatalna privlačnost, a nije je spriječila ni činjenica da je on 30 godina stariji od nje - otkrio je glumičin prijatelj, a prenijeli turski mediji.

VEZANI ČLANCI

Mediji pišu kako je Gokcein suprug bio na putu dok se ona zabavljala sa svekrom. Turski glumac odlučio se ranije vratiti kući te ju iznenaditi, a on je bio taj koji je bio iznenađen na kraju. Sve mu jer je postalo jasno kada je na ulazu u dvorište vidio očev automobil. Nakon što je ušao u kuću, zatekao ih je gole kako gledaju televiziju.

Inače, Bahadir je domaćoj javnosti poznata po ulozi u seriji 'Kad lišće pada', a jedno je vrijeme radila i kao televizijska voditeljica.

VIDEO Obožavatelji zatrpali Maju porukama zbog greške koja joj se potkrala: 'Oprostite, ja sam totalno zbunjena'

 

 

Ključne riječi

Komentara 14

MI
Mijolamocanin
21:02 18.08.2023.

Svekar, glumac Kemal Sunal je preminuo 2000 godine, 11 godina pre nego sto se navodna "situacija" dogodila. "Nesto" ovde ne fercera

MA
marli
14:34 19.08.2023.

Rahmetli ??? Što je to ???

Avatar Orao
Orao
07:49 19.08.2023.

Teoretičari zavjere bi rekli "klik-beit"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije